2016_02 - page 4

Ahogy a cím is sugallja, két év után is-
mét megrendezésre kerül Magyarország
legnagyobb sütőipari, cukrászati rendez-
vénye, a BaGaTech szakkiállítás, március
10-12. között a Syma Rendezvényköz-
pontban. Olyan egyedülálló fórum ez,
ahol a szezon kezdetén a hazai pékségek,
cukrászatok és gasztronómiai vállalko-
zások számára bemutatásra kerülnek és
beszerezhetők a legújabb adalékanyagok,
gépek és szolgáltatások, mindez számos
szakmai programmal kiegészülve. Az ese-
ményre nagy szükség van, amit bizonyít,
hogy 2014-ben több, mint 6.000 szakma-
beli látogató kereste fel az akkor első al-
kalommal megrendezett BaGaTech szak-
kiállítást.
Több, mint 20%-al nőtt a kiállító vállal-
kozások száma
Idén 70 kiállító mutatkozik be 7.000 m
2
-
en, ami még szélesebb kínálatot jelent,
és további üzleti lehetőségeket biztosít a
szakmabeli látogatók és a gyártók, for-
galmazók közötti kapcsolatban. Az előző
rendezvény sikerét követően jónéhány új
résztvevő is megjelenik, köztük olyan je-
lentős, a hazai piacon meghatározó alap-
anyag kereskedők is jelen lesznek, akik
eddig nem, vagy évekkel ezelőtt vettek
részt utoljára hasonló rendezvényen. A
BaGaTech nemzetközi viszonylatban is
jól teljesít, hiszen a hazai cégek mellett
külföldről is érkezik több kiállító, akikhez
eljutott a kiállítás pozitív visszhangja, és
felismerték a benne rejlő lehetőségeket.
Mit kínálunk a látogatóknak?
- ingyenes parkolás, jól megközelíthető
helyszín
- ingyenes belépőjegy szakmai látogatói
regisztrációt követően a
hu oldalon
- kiállítási akciók, kedvezmények
- szakmai bemutatók, workshop
A kiállításra – online regisztráció esetén
– ingyenes belépéssel várjuk a szakmai
látogatókat, a szombati közönség napon
pedig a lehetőség lesz a termékeknek és
szolgáltatásoknak a fogyasztók részéről
történő megismerésére, a gyártók vala-
mint forgalmazók felé történő visszacsa-
tolásra, erősítve ezzel a sütőipar, cukrá-
szat, gasztronómia és a végfelhasználók
közötti párbeszédet.
Kísérő események
A
Magyar Pékszövetség
szakmai prog-
ramjai a helyszínen zajló technológiai
bemutatókra épülnek, valamint szó esik
a sütőipart foglalkoztató legfontosabb
kérdésekről, emellett pedig a trendeket
és a jövőbeli fejlődési irányokat is felvá-
zolják. Természetesen nem maradhat el
a versenyzés és díj odaítélése sem. Idén
a
„Nagy kakaós csiga show”
keretében
keressük az ország legízletesebb péksüte-
ményét. Március 11-én, pénteken 13.00-
14.00 óráig a szakmai látogatók ismer-
hetik meg a legízletesebbnek választott
kakaós csiga elkészítési módját. A nagy-
közönség számára március 12-én, szom-
baton 12.00-14.00 óra között kerül sor a
a győztes bemutatójára és kóstolásra va-
lamint ekkor hallhatják a Magyar Pékszö-
vetség szakmai zsűrijének értékelését is.
A
Magyar Cukrász Iparosok Országos
Ipartestülete
a BaGaTech alkalmával ren-
dezi meg a
Magyarország Tortája 2016
verseny első körös zsűrizését, március 10-
11-én. A hagyományosan megrendezett
torta díszmunka versenyre is sor kerül,
amely mostantól a
„Pataki János emlék-
verseny”
nevet viseli. A kiállítás fórum
színpadán pedig
„Hagyományok és tren-
dek a cukrászatban címmel”
tekinthet-
nek meg bemutatókat az érdeklődők.
A programokról további részletes és folya-
ÚJRA EGYÜTT A SZAKMA
ismét BaGaTech
4
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...52
Powered by FlippingBook