2018 01

újdonságok az m-Gel Hungary-tól és önmagukban is megállják a helyüket. A legkisebb, akár fogyasztók számára is megfelelő, 250 g-os kiszereléstől kezdve a 3 kg-os vödrön keresztül a 15 kg-os zsákig mindenki megtalálhatja a számára megfe- lelő mennyiséget – tér át András a szakmai vásáron bemutatásra kerülő termékeikre. A standjukon 20 férőhelyes saját bemuta- tó résszel készülnek, ahol 30-40 percen- ként fogják váltani egymást az előadások, bemutatók. Érdemes már most, előre re- gisztrálni, mert a nagy érdeklődés miatt nem biztos, hogy mindig lesz szabad hely azoknak, akik előzetes jelentkezés nélkül szeretnének beülni. Aki részt vesz egy be- mutatón, az az ott használt termékekből a Sirha Budapest ideje alatt 20-40% ked- vezményt kap! Cukrászok, séfek, fagylalt- mesterek fognak változatos témákról be- mutatókat tartani, tartalmas előadásokkal készülnek. – Ha már a fagylalt szóba került, említsük meg az idei kínálatunkat és az újdonsá- gainkat, amelyekről naponta háromszor fogunk bemutatót tartani. Számos olyan sikeres termékünk volt az elmúlt években, amelyek hosszú időn keresztül a pultok kihagyhatatlan részeivé váltak. Van, ahol már két nap után reklamálnak a vendégek, ha nincs a pultban például Gönci kajszi. Idén visszanyúlunk ezekhez, a nagy sikert aratott termékekhez. Lesz, amit felfrissítve, lesz, amit az eredeti recept szerint idézünk fel. Néhány jól ismert sláger fagylaltunk a hosszú listáról, amivel ismét találkoz- hatnak: Karamellás füge, Gönci kajszi, Mohito, Budapest szimfónia, Esterházy, Almáspite, Tökmagos-málnás fehércsoko- ládé, Franciakrémes. Természetesen lesznek soha nem látott új- donságaink is a régiek felidézése mellett. Az egyik legfontosabb fejlesztési irányunk, amire koncentrálunk, a fagylalt készítés egyszerűsítése. Ezzel párhuzamosan a pi- aci igényekre reagálva az összes gyümölcs- fagylaltunk tejszármazék mentes lesz, miközben az összetevők arányának mini- mális változtatásával a nagyon krémestől a szorbetig mindenki beállíthatja velük az általa kívánt állagot. A vásárban megmu- tatjuk hogyan. A mindenmentes „tejes-jellegű” fagylaltok keményebb diót jelentenek, de erre is van megoldásunk. Sajnos egyre nő a legkü- lönfélébb allergiákban, intoleranciákban szenvedők száma, akiknek egyre nehe- zebben tudunk személyre szabott termé- keket kínálni. Nem lehet szétaprózni, kü- lön glutén-, laktóz-, tejfehérje stb. mentes termékeket kínálni, mert legtöbbször ezek egyikéből sem lesz elegendő a forgalom ah- hoz, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. A megoldást a „mindenmentes” alapanya- gok biztosítják, ami azt jelenti, hogy sem- mi olyan összetevő nincs bennük, amiről tudjuk, hogy allergiát vagy más problémát okozhat valakinek. Ezek segítségével olyan termékeket készíthetünk, amelyek bárki számára fogyaszthatók, beleértve termé- szetesen az egészségeseket is. Az ízek terén is különleges újdonságokkal készülünk. A céklás meggy és az édes lila- káposztával készült fagylaltjaink iránt már most óriási az érdeklődés. A lilakáposztát párosítottuk egy másik ízzel, de most nem árulom el, hogy mivel, ez legyen meglepe- tés. Lesz avokádó fagylaltunk is, egészen különleges állaggal. Ezen kívül fantaszti- kus új Red Velvet variegátókkal készülünk, lesz bőven újdonság a fagylaltpultjainkban – ad ízelítőt a Sirha Budapesten bemuta- tandó m-Gel termékekből. Mindez csak egy-két kedvcsináló a sok- sok újdonságból. A fentieknél jóval több meglepetéssel készülnek, de ezeket And- rás már nem árulja el. Ha kíváncsiak rá, hogy mit tartogatnak még, nincs más megoldás, el kell látogatniuk az m-Gel standjára. Hamarosan kezdődik a fagy- laltszezon, sokan február végén már el- indulnak egy kisebb kínálattal. Itt az idő megismerni az idei szezon új ötleteit, megkóstolni, kipróbálni őket, és ami tet- szik, azokat beépíteni a kínálatba. Bővebb információkért hívja szakértőinket: Kádár Ferenc: 06 (30) 835-4733 • Horváth Attila 06 (30)-246-9115 • Baksa Mária: 06 (20) 962-2594 Joó Imre 06 (30)-184-5201 • Berziczai József 06 (30)-236-3760 • Pernyész István 06 (30)-398-7140 Tápler Zsuzsanna 06 (30)-677-4641 • Németi Balázs 06 (30)-820-8684 • Ács Balázs 06 (20)-297-7857

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=