2018 02

MEC3 Hungaria Kft. 1183 Budapest, Akadály utca 15. Tel.: +36 1 297 0675 • Fax: +36 1 297 0857 E-mail: mec3@mec3.hu • www.mec3.com/hu Házi krémes A legismertebb és a cukrászatokban legtöbbet használt krém mostantól megérkezik a fagylaltozókba is! Fantasztikus önmagában is, tejszín hozzáadásával pedig egy meglepő Chantilly-vé változik. A fagylaltozók új jolly-ja, sokoldalú és népszerű. Fagylaltok díszítéséhez vagy töltéséhez egyaránt használható. Elkészítés: A tejszínt felverjük, majd a (jó hideg) Házi krémes variegátót hozzáadjuk és óvatosan belekeverjük. Tetszés szerint díszíthetjük leveles tésztával a fagyalaltot, vagy felhasználhatjuk semifreddo készítéséhez is. Recept a Chantilly krémhez 500 g termék + 500 g tejszín (35%)

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=