2018 04

Vásároljon válasz- tása szerint egyszerre 3 különböz féle Kokantot és a negyedik ajándékba adjuk CSM Bakery Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 5. Tel.: (36-1) 421-2010 | Fax: (36-1) 421-2004 info.magyarorszag@csmbakerysolutions.com Vásároljon egyszerre 3 különbözô féle Krokantot választása szerint, és a negyediket ajándékba adjuk! Elkészítése: Vízgôz felett 35-40°C-ra felmelegítve képlékennyé, kenhetôvé, keverhetôvé válik, majd szobahômérsékleten visszakeménye- dik, visszanyeri eredeti állagát, megôrzi roppanósságát. Sütemények felületének bevonására, betöltésére, krémek készítéséhez, desszertekhez, valamint fagylaltok díszítésére és variegálására ajánljuk. Fagyasztható, sütésre nem alkalmas. Krokant praliné töltelékek * vagy az akciós készlet erejéig Krokant Fehér csokoládés Fehér csokoládés krém mandulával, vajjal és ropogós kekszdarabokkal, a fehér csokoládé jellegzetes ízével és illatával. Krokant Erdei gyümölcsös Fehér csokoládé és mandula alapú pralinékrém erdei gyümölcs darabkákkal és roppanós kekszdarabokkal. Krokant Étcsokoládés Pralinékrém étcsokoládéból pörkölt mogyoró és mandula hozzáadásá- val, roppanós kekszdarabokkal dúsítva. Krokant Karamellás Karamell ízû praliné krém tengeri sóval, mandulával és különlegesen roppanós kekszdarabokkal. Krokant Praliné Mandulás-tejcsokoládés praliné tölte- lék ropogós kekszdarabokkal sütô- és cukrászipari felhasználásra. A pirított mandula és az igazi csokoládé külön- leges harmóniája teszi ízét egyedivé. Krokant Citromos Habcsókos Citromos, fehér csokoládés krém- töltelék ropogós habcsók- és keksz- darabkákkal. Kifejezett citromos íze teszi pikánsan egyedivé. AKCIÓ 2018. április 23-tól május 25-ig*

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=