2018 06

IREKS-STAMAG Kft. Báthory utca 32 2900 Komárom MAGYARORSZÁG Tel.: +36 34 343 386 Fax: +36 34 343 231 ireks@ireks.hu www.ireks-stamag.hu T e n g e r i c s i k ó újdonság! p a t t o g ó s c u k o r k á v a l p k v a Élénk, feltuno színu, narancs-mangó-maracuj ízu fagylalt pattogós cukorkával variegálva Promóció: Recept: GELATOP KIT SEAHORSE KIT-ben kapható fagylalt alapanyag: Gyümölcsös ízű fagylaltpor + piros pattogós cukorka Adagolás: 1200 g:3 l tej GELATOP SEAHORSE ALAPPOR 1200 g Tej 3000 g Variegáláshoz: GELATOP DEKORCUKOR 250 g Összesen 4450 g Technológia: A GELATOP SEAHORSE ALAPPOR – t össze- keverjük a tejjel és 15 percet állni hagyjuk. Kifagyasztjuk és kiengedéskor a piros pattogós cukorkával dekoráljuk. Reklámanyag és fogyasztói ajándékakció a termékhez marketingtámogatásként. Érdeklődjön az IREKS szaktanácsadóknál! T e n g e r i c s i k ó e c Narancs-mangó-maracuja ízu� fagylalt pattogós cukorkával Kóstolja meg az új fagyinkat! T e n g e r i c s i k ó

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=