2020 03

Pisztácia Parajd fűszerével 2019 aranyérmes “mentes” fagylaltja Fagylaltalapok: Semleges alap Gyümölcs alap Csokoládé Vanília Víz és gyümölcs hozzáadása szükséges! Ízesített fagylaltalapok: Víz hozzáadása szükséges! • • • • • stabilizátorok • tejhelyettesítők • koncentrátumok • extraktok • variegatok • öntetek • gyümölcsvelő készítmények • tölcsérek, stb. További „MENTES” fagylaltalapanyagok: Receptekkel és további információval kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken: Budapest 1044, Megyeri út 51. Tel.: 1 233-0710, Fax: 1 435-1041 e-mail: megrendeles@m-gel.hu Veszprém 8200, Fenyves utca 99. Tel.: 88 413-820, Fax: 88 413-821 e-mail:m-gel@invitel.hu Fehérgyarmat 4900, Matolcsi út 9. Tel.: 44 510-128, Fax: 44 510-129 e-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com m-GEL hozzávalók 1 tégely fagylalthoz: • mandula tej 2,5 liter • 1250 g • m-GEL „mentes” semleges alap 100% Pisztácia prémium Koncentrátum • m-GEL Parajdi só 375 g 20 g

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=