2021 05

3 XXVI. évfolyam, 5. szám CUKRÁSZOK, PÉKEK, FAGYLALTOSOK, ÉS TÉSZTAGYÁRTÓK FÜGGETLEN SZAKMAI MAGAZINJA Kiadó: Landra Kft. 2112 Veresegyház, Szentkorona u. 7. Telefon: +36-28/389-223 Email: landra@landra.hu Web: www.landra.hu Főszerkesztő: Papp Román Tervezőszerkesztő: Gazdag Nóra Nyomda: Pauker Nyomda Kft. Fotók: Gazdag Nóra • Shutterstock.com A lapban megjelent hirdetések tartalmáért, valamint az esetleges nyomdahibákért a Kiadó felelősséget nem vállal. Tartalmunkból 3. oldal A kenyér ára és értéke 4-5. oldal Eljött a kovász ideje 8-9. oldal Az életünket tettük rá – riport az Apakovász Pékséggel 12. oldal Mille-feuille recept a Csokoládé Akadémiáról 16-17. oldal Omlós tészták – a francia cukrászat kifinomult technológiája 20. oldal Tortaverseny továbbjutók 24-25. oldal Izgalmas újdonságok az Ireks-től 28. oldal Nyári szezon a Covid után 34. oldal Hírmorzsák A KENYÉR ÁRA ÉS ÉRTÉKE

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=