2021 08

Sütemény -és fagylalt alapanyagainkról, további termékeinkről érdeklődjön: +3630835-47-33 E-mail: kadar.ferenc@m-gel.hu +3630149-44-45 E-mail: polgar.adam@m-gel.hu Polgár Ádám Kádár Ferenc +3630246- 91-15 E-mail: torok.zsuzsanna@m-gel.hu Török Zsuzsa m-GEL Hungary Kft. 1044Budapest, Megyeri út 51. Ács Balázs +36 20 297-78-57 E-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com Németi Balázs +36 30 820-86-84 E-mail: m-gel@invitel.hu weboldal ipari felhasználóknak: www. m-gel.com webshop lakossági felhasználóknak: www. dia-wellness.com Baksa Mária +36 20 962 25-94 E-mail: baksa.maria@m-gel.hu Pály Tímea +36 30 677 46-41 E-mail: palyi.timea@m-gel.hu Napraforgó mézes-joghurtos körtével Hozzávalók: ● 4 liter tejalap (hideg v. meleg eljárással) 3 liter tej 700 g cukor 300 g Szurikáta 100 stabilizátor vagy Pille100 ● 200 gramm joghurt ● 200 gramm hársméz ● 90-120 gramm Joghurt Intenzív ● 120 gramm Prémium Vilmoskörte koncentrátum Variegálás: ● Ropogós Napraforgó Praliné (új) ● Kóstoló az elmúlt évek díjnyertes fagylaltjaiból ● Mentes sütemények készítése élelmi rostokkal ● Ebéd (regisztrációhoz kötött - szeptember 4-ig) ● Kötetlen szakmai fórum ● Regisztráció: Szilágyi Ildikó tel:. +36 30 542-95-17 AMagyar Cukrász Ipartestület közgyűlésén Találkozzunk és kóstoljuk meg! 10:00 - 18:00 2021.09.06. LAJOSMIZSE ÚJ TANYA CSÁRDA

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=