2021 10

MOGYORÓS TEJCSOKOLÁDÉ CHANTILLY Corman 35,1% UHT tejszín 500 g Carma Milk Des Alpes 35% tejcsokoládé 200 g SOC Chef Trimolin (invertcukor) 30 g Elenka Laurus pörkölt mogyoró paszta 25 g A tejszínt az invertcukorral 90°C-ig melegítjük, majd ráöntjük a pasztával összemért csokoládé pasztillákra, és botmixer segítségével egyneműsítjük. Hűtőbe tesszük, másnap a használat előtt felverjük. ÖSSZEÁLLÍTÁS A kisült fánkokat töltjük, közepébe fügezselét nyomunk, 3 db-ot ráhelyezünk a crumble talpakra. Tetejére csoko- ládélapokat helyezünk, chantilly rózsákat nyomunk, friss fügével, szifonpiskótával és csokoládé szálakkal dekoráljuk. 9

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=