2022 09

Időpontok Tematika Október 3. (hétfő) 10 óra 30 Október 11. (kedd) 10 óra 30 Október 18. (kedd) 10 óra 30 Október 25. (kedd) 10 óra 30 November 2, November 15, November 22, November 29, December 13 • Mentes krémek, desszertek • Költségcsökkentett piskóták • Vegán zselé növényi krémek rögzítéséhez • Paleo, vegán, gluténmentes, CH- csökkentett desszertek • Yuzu-mangó-karamell szelet mentesen • Mentes macaron töltelékek nem csak macaronhoz • 2023-as fagylaltalapok és kiegészítők Szilágyi Ildikó tel.: +36 30 542 95 17 e-mail: szilagyi.ildiko@m-gel.hu m-GEL őszi bemutatók Megoldás az emelkedő tojás árakra! 1. Recept piskótához Hozzávalók 40 literes üstbe: • BL 55 liszt 2,25 kg • kukoricakeményítô 0,5 kg • egész tojás 1600 g (az eredeti recept fele!) • víz 1900 g • cukor 1500 g • Emul-Co habosító 400 g • INVERTIN ECO 300 g • sütôpor 100 g 2. Recept piskótához Hozzávalók 40 literes üstbe: A piskóta összetevôit egy üstbe tesszük és habosra verjük. • BL 55 liszt 3 kg • egész tojás 1600 g (az eredeti recept fele!) • víz 1900 g • cukor 1500 g • Emul-Co habosító 400 g • INVERTIN ECO 300 g • sütôpor 100 g - tojás felhasználás csökkentésével - tel.: +36 1 233 07 10 • e-mail: megrendeles@m-gel.hu Értékesítés és további információ Gazdaságos piskóta akár 25%-os költség megtakarítással lakossági felhasználóknak: www.dia-wellness.com • ipari felhasználóknak: www.m-gel.com

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=