2023 09

Időpontok Tematika Október 16. (hétfő) 10 óra 30 Október 9. (hétfő) 10 óra 30 Október 20-22. November 10-12. Október 17. (kedd) 10 óra 30 október 30., november 7., november 21. 1. Mentes és vegán desszertek, aprósütemények készítése - elkészítési ötletek - kalóriaszámítás specifikáció alapon - receptvariációk a cukrászmester és a séf szemével 2. Fűszeres sütőtök és szilva variá- ciók hagyományosan és mentesen - szilvapálinkás panna cotta desszert - füszeres sütőtök sajttorta - füszeres szilvás -diós bejgli (díjnyertes!) 3. Tejszínfőzés variációk - stabil, szállítható állati tejszín készítés - Növényi és állati zsiradékból készült „tejszínek” 4. 2023. aranyérmes fagylaltjai - kóstoltatás - még teltebb, még harmonikusabb ízű fagylatok készítése. 5. Vegán sütemények - vegán piskóta - vegán krémek „növényi zselatinnal” rögzítve. Pető Csilla tel.: +36 1 233 07 10 e-mail: cukraszat@m-gel.hu m-GEL őszi bemutatók tel.: +36 1 233 07 10 • e-mail: megrendeles@m-gel.hu Értékesítés és további információ: lakossági felhasználóknak: www.dia-wellness.com • ipari felhasználóknak: www.m-gel.com Telephelyeink:

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=