2023 11

További információ és megrendelés: 4900, Ady Endre utca 20. Hozzávalók kb. 180 db 25-30 grammos gombóchoz: Tészta: 920 g Liszt (Bl-55) 500 g Dia-Wellness Bejgli mix 600 g Sütőmargarin / Vaj / Zsír 200 g PaleOK Almacukor 26 g Élesztő 300 g Víz Töltelék: 1000 g Gluténmentes diótöltelék 200 g Víz 1200 g Vörösboros-Szilva Töltelék Vörösboros-szilvás diós „bejgligolyók” Ünnepi ízek új formában KERESSE A HOZZÁVALÓKAT ELÉRHETŐSÉGEINKEN! Lakossági felhasználóknak : www.dia-wellness.com Ipari felhasználóknak: www.m-gel.com Elkészítés: Dagasztás: A lisztet, zsiradékot és a sót lassú fokozaton 5 perc alatt összegyúrjuk. Hozzáadjuk a maradék összetevőket és kidagasztjuk a tésztát. Tészta érési idő: 10 perc. A begyúrt, pihentetett tésztát kimérjük 14-20 g súlyú golyókra, majd kerek alakúra nyújtjuk. A kétféle töltelékből 5-5 grammot mérünk a tésztára, majd golyókat formázunk belőle. Tojássárgával lekenjük és hűvös helyen hagyjuk. Száradás után megkenjük tojásfehérjével és megszurkáljuk. Szobahőmérsékleten hagyjuk ismét megszáradni. Sütés: 190 °C-on kb. 10 perc gőzmentes sütőben, majd 175 °C-on még 20 perc alatt készre sütjük.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=