2018 05

Vásároljon válasz- tása szerint egyszerre 3 különböz féle Kokantot és a negyedik ajándékba adjuk CSM Bakery Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 5. Tel.: (36-1) 421-2010 | Fax: (36-1) 421-2004 info.magyarorszag@csmbakerysolutions.com Elkészítése: Vízgôz felett 35-40°C-ra felmelegítve képlékennyé, kenhetôvé, keverhetôvé válik, majd szobahômérsékleten visszakeménye- dik, visszanyeri eredeti állagát, megôrzi roppanósságát. Sütemények felületének bevonására, betöltésére, krémek készítéséhez, desszertekhez, valamint fagylaltok díszítésére és variegálására ajánljuk. Fagyasztható, sütésre nem alkalmas. Krokant praliné töltelékek * vagy az akciós készlet erejéig Krokant Fehér csokoládés Fehér csokoládés krém mandulával, vajjal és ropogós kekszdarabokkal, a fehér csokoládé jellegzetes ízével és illatával. Krokant Erdei gyümölcsös Fehér csokoládé és mandula alapú pralinékrém erdei gyümölcs darabkákkal és roppanós kekszdarabokkal. Krokant Étcsokoládés Pralinékrém étcsokoládéból pörkölt mogyoró és mandula hozzáadásával, roppanós kekszdarabokkal dúsítva. Krokant Karamellás Karamell ízû praliné krém tengeri sóval, mandulával és különlegesen roppanós kekszdarabokkal. Krokant Praliné Mandulás-tejcsokoládés praliné tölte- lék ropogós kekszdarabokkal sütô- és cukrászipari felhasználásra. A pirított mandula és az igazi csokoládé külön- leges harmóniája teszi ízét egyedivé. Krokant Citromos Habcsókos Citromos, fehér csokoládés krém- töltelék ropogós habcsók- és keksz- darabkákkal. Kifejezett citromos íze teszi pikánsan egyedivé. Vásároljon a Krokant Pralinébôl és/vagy a Krokant Fehér csokoládés töltelékbôl egyszerre 3 vödörrel bármilyen megoszlásban, és a másik 4 féle íz bármelyikébôl egy vödör Krokantot ajándékba kap tôlünk!

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=