2020 01

felzárkózás a világszínvonalhoz Tartalmunkból Kiadó: Landra Kft. 2112 Veresegyház, Szentkorona u. 7. Telefon: +36-28/389-223 Email: landra@landra.hu Web: www.landra.hu A magyar cukrászok, pékek, fagylaltosok, és tésztagyártók ingyenes információs kiadványa Főszerkesztő: Papp Román Tervezőszerkesztő: Gazdag Nóra XXV. évfolyam, 01. szám Nyomda: Pauker Nyomda Kft. Fotók: Gazdag Nóra • Shutterstock.com Terjesztés: postai úton ingyenesen Magyarországon, Romániában és Szlovákiában A lapban megjelent hirdetések tartalmáért, valamint az esetleges nyomdahibákért a Kiadó felelősséget nem vállal. 5 AZ ÉVTIZED KIHÍVÁSA 19. oldal • Debic termékek 6-9. oldal • New York Kávéház 26. oldal • Damniczki fagylaltok 3. oldal • Jégkrém trendek 2020 12-13. oldal • Desszertverseny 15. oldal • Sirha programok 21. oldal • Erősebbek lettünk 5. oldal • Az évtized kihívása 24. oldal • Liofilizálás 47. oldal • Dekorációs ötletek 56. oldal • Gelatissimo 30-31. oldal • Freyja croissant 36. oldal • Bajlódjunk vele? 48. oldal • Versenyképesség 43. oldal • Minőségi eszközök 52-53. oldal • Fánk-variációk 35. oldal • Valentin-nap 40. oldal • Testo műszerek 60-61. oldal • Szakmai jövőkép 70. oldal • Hírmorzsák 64. oldal • Gazdasági előrejelzés

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=