2020 04

További receptekkel és információval kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken: www.m-gel.com Budapest 1044, Megyeri út 51. Tel.: 1 233-0710, Fax: 1 435-1041 e-mail: megrendeles@m-gel.hu Veszprém 8200, Fenyves utca 99. Tel.: 88 413-820, Fax: 88 413-821 e-mail:m-gel@invitel.hu Fehérgyarmat 4900, Matolcsi út 9. Tel.: 44 510-128, Fax: 44 510-129 e-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com Variegatok, ízesítő koncentrátumok, öntetek stb. Fagylaltalapok, fagylaltporok az m-GEL Hungary Kft. -től Rákóczi túrós pohárban (10 pohárhoz) Hozzávalók mentes fagylaltokhoz Gluténmentes szénhidrátcsökkentett linzermorzsa • 215 g Gluténmentes Linzer mix • 20 g tojás • 20 g PaleOK Almacukor • 50 g laktózmentes margarin Túrótöltelék • 200 g laktózmentes tej • 60 g Dia-Wellness hidegpuding • 100 g Dia-Wellness szicíliai citromtöltelék • 200 g laktózmentes túró Túróhab • 200 g áttört laktózmentes túró • 20 g citromlé • 300 g Dia-Wellness Ovomgél • 150 g víz Az összetevőket összegyúrjuk, kinyújtjuk és 180 °C-on kisütjük, majd nagyobb darabokra morzsoljuk. Laktózmentes tejet a Dia-Wellness hidegpuding gal simára keverjük, hozzáadjuk a Dia-Wellness szicíliai citromkrémet majd a rögös túrót. Dia-Wellness Ovomgélt a vízzel kiha- bosítjuk, belekeverjük az áttört túrót és a citrom levével, héjával beízesítjük. Összeállítás: A pohár aljára linzer morzsát rakunk, majd vékonyan Dia-Wellness Gönci Baracklekvárt kenünk rá. A baracklekvárra nyomózsákból rögös túrótölteléket, majd az áttört túrós Dia-Wellness Ovomgél es túróhabot nyomunk. Tetejére Dia-Wellness Ovomgél ből habrózsát nyomunk, morzsával és baracklekvárral díszítjük.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=