2020 08

Recepttel és további információval állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: Mandulafagylalt ropogós tejcsokoládéval birs öntettel Mandulafagylalt készítése - Válaszd ki, ahogy szeretnéd! Prémi áltozat: um v meleg eljárással 3 liter víz 700 g cukor 300 g Szurikáta 100 stabilizátor 250 - 300 g Lübecki marcipán koncentrátum Hagyományos változat: hideg eljárással 3 liter víz 1,5 kg semleges alap (kényelmi keverék) 180 - 200 g mandula koncentrátum Egyszerû változat: hideg eljárással fagylaltpor 1500 g m-GEL marcipán 3 liter víz A mandulafagylaltot a három variáció valamelyike szerint elkészítjük és kifagyasztjuk.. Elkészítés: Birsalma variegatóval, A kifagyasztott fagylaltot kiengedéskor egymást követő rétegekben majd a tejcsokis ropogós crunchy variegatoval megkenjük (variegáljuk) úgy, hogy a tetejére tejcsokis crunchy kerüljön. Díszítés: Hántolt ostyalappal pirított mandulával és birsalmával díszítjük Variegálás: m-GEL crunchy tej variegatoval m-GEL birsalma variegatoval és 2020

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=