2021 04

A receptet Gácsi Zoltán készítette Gácsi Zoltán A Csokoládé Akadémia kreatív cukrászának célja a minőségi alapanyagok széleskörű felhasz- nálhatóságának prezentálása. /ICSI MÉ/NA BAZSA/IK2M )$*</$/7 Elkészítés: A szárazanyagokat összemérjük, alaposan elkeverjük. A vizet a bazsalikommal felmelegítjük, majd a kimért szárazanyago- kat feloldjuk benne, és folyamatos keverés mellett 85°C-ig hevítjük. Hűlés közben hozzáadjuk a püréket, és botmixer segítségével egyneműsítjük. Pihentetés után fagyasztjuk. Hozzávalók: Rogelfrut licsi püré 100% 350 g Rogelfrut málna püré 150 g Rogelfrut citrom juice (primo fiore) 100% 10 g Kristálycukor 141 g Glükózpor 42 g Dextróz 22 g Elenka FRUTTELLA 50 gyümölcsfagylalt alap 40 g Víz 245 g Friss bazsalikom 15 g A FAGYLALTKÉSZÍTÉS ALAPJAI - 2021.06.08-09.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=