2021 04

22 30% A] HXUySDLDN N|]HO KDUPDGD FV|NNHQWL D] iOODWL HUHGHWħ pOHOPLV]HUHN IRJ\DV]WiViW 200% A] HOP~OW QpJ\ pY DODWW PHJGXSOi]yGRWW D YHJiQ pWUHQGHW N|YHWęN V]iPD STABI/ EGYENSÚLY TERMÉSZETES E/9ÉRÉS D V]DFKDUy]KR] YLV]RQ\tWYD FAGYÁSPONT CSÖKKENTÉS Dextróz 180% Fruktóz 190% Glükóz 190% Laktóz 100% Maltodextrin 129% Trehalóz 100% Invert cukor 172% Glükóz szirup 129% Méz 190% Agavé szirup 180% Juhar szirup 100% Inulin 25% Polidextróz 60% Xilit 220% Szorbit 190% Maltit 99% Só 585% Alkohol 740%

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=