2021 05

Fagyiötletek, receptek, további információk: +3630835-47-33 E-mail: kadar.ferenc@m-gel.hu +3630149-44-45 E-mail: polgar.adam@m-gel.hu Polgár Ádám Kádár Ferenc +3630246- 91-15 E-mail: torok.zsuzsanna@m-gel.hu Török Zsuzsa m-GEL Hungary Kft. 1044Budapest, Megyeri út 76. Ács Balázs +36 20 297-78-57 E-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com Németi Balázs +36 30 820-86-84 E-mail: m-gel@invitel.hu weboldal ipari felhasználóknak: www. m-gel.com webshop lakossági felhasználóknak: www. dia-wellness.com Baksa Mária +36 20 962 25-94 E-mail: baksa.maria@m-gel.hu MADÁRTEJ fagylalt pisztáciával és eperrel m-GEL hozzávalók Pisztácia Rubin-Ice Eper variegato Madártej koncentrátum Kiszerelés: 1 kg, 4 kg Kiszerelés: 1 kg, 4 kg Kiszerelés: 1,2 kg, 4,5 kg m-GEL FAGYLALT ÚJDONSÁGOK Hozzávalók: • 4 liter tejalap hideg vagy meleg eljárással • 80-100 g Madártej koncentrátum Variegálás: • Pisztácia rubin ice • Eper variegato Dekoráció: • zöld pisztácia Adagolás ízlés szerint. Kockázott eperdarabokkal. Homogén, egyen- letes állagú, könnyen kenhető. Adagolás: 25-30 g/ liter Kellemes madártej íz, törtfehér színnel. Adagolás ízlés szerint. Fagylalt tetejére, vagy rétegezve is használható. Könnyen adagolható.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=