2022 04

GELESCO - - Prémium kategóriás, növényi alapú alfa-gél-emulgeálószer, mely kiválóan alkalmas a fagylalt stabilizálására és homogenizálására. Hatására az előállí- tott termék selymesebb, lágyabb, puhább textúrájú lesz. Gél állagának köszönhetően könnyen összekever- hető a többi hozzávalóval, így időt takaríthat meg. Természetesen a fa- gylaltok gazdagításán túl a GELESCO hideg krémek, vagy sütőporral előállí- tott termékek kézműves, vagy ipari előállításához is remek választás. TRÜFFEL & CHOCKEX A trüffel krém felmelegítve folyós állagban, vagy felhabosítva – aero élményt adva – is hozzáadható a fagylalt alaphoz gazdagítva annak textúráját, színét és ízét. Kiegészíthető temperálás nélkül használható Chockex termékekkel, melynek segítségével roppanós csokoládé darabokkal tehető tel- jessé az ízélmény. Trüffel és Chockex termékeink is elérhetőek Ruby kakaóbabból készült változatban. DIAMOND GLAZE Aromapasztaként, a fagylalt meg- jelenését, színvilágát, állagát izgal- masabbá tevő kiegészítőként, vagy variegátóként is kiválóan al- kalmazható. 11 különböző szín és ízvariáció közül választhat, melyek között az arany is megtalálható. A színek könnyen összekeverhetők, akár metálos hatás is elérhető, így termékeinek egyedi megjelenést és ízvilágot adhat. info@bakels.hu www.bakels.hu

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=