2022 11

Töltelék: Vörösboros szilvatöltelék: 370 g Pirított aprított dió: 150 g A lisztet és a vajat összemorzsoljuk, az élesztőt pici tejjel eloldjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. A kész tésztát 2 x 60 g -os darabokra kimérjük, kigömbölyítjük és hideg helyen kb. 1 órát pihentetjük. A pihentetett tésztát 25 x 22 cm -es téglalap alakúra nyújtjuk úgy, hogy a szélén 2 cm -es csíkot kihagyunk. Széleit rányomkodjuk, majd feltekerjük. Tetejét tojássárgával lekenjük. Tésztánkat hideg helyen 1 órán át pihentetjük, majd lekenjük tojásfehérjével és meleg helyen további 1 órát pihentetjük. Tetejét megszurkál- juk és 175° C-on 30 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat ! A két összetevőt elkeverjük és 2 x 260 g- os mennyiségre osztjuk. Hozzávalók 2 db 500 grammos rúdhoz: Tészta: Liszt: 300 g Vaj: 130 g Tej: 60 g Tojássárga: 40 g PaleOK Almacukor: 33 g Élesztő: 8 g Vaníliás cukor: 5 g Citromhéj: 5 g Só: 2 g PaleOK Almacukor Kiszerelés: 500 ml, 6 l, 25 l, 1000 l m-GEL hozzávalók: A hozzávalókról és receptekről érdeklődjön elérhetőségeinken: Vörösboros szilvatöltelék Kiszerelés: 4 kg Díjnyertes Vörösbor eszencia Kiszerelés: 1 kg Vörösboros aszaltszilvás bejgli Almacukorral Tel.: +36 1 233 07 10 E-mail: megrendeles@m-gel.hu Lakossági ügyfeleknek: www.dia-wellness.com Ipari felhasználóknak: www.m-gel.com

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=