2022 12

Elkészítési javaslat: Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors. Tészta érési idő: 10 perc. A lekvárt, a darált mákot és az almacsíkot összekeverjük. A tésztát 3 részre osztjuk és a kívánt méretre kinyújtjuk. A szinteket a bekevert lekvárral megkenjük. Kelesztés: 50 perc 35 °C-on, 75%-os páratartalom mellett. Sütés: 200 °C-on kb. 24 perc, gőzmentes sütőben. Kihűlés után a felolvasztott kakaós nassolóval áthúzzuk. Málnás -mákos zserbó (1 db 2800 grammos termékhez) Tészta: 1000 g Dia-Wellness Zserbó tésztamix 350 g Sütő margarin 20 g Élesztő 260 g Víz Töltelék: 900 g Dia-Wellness süthető Málna töltelék 450 g Darált mák 100 g PaleOK Almacukor 150 g Reszelt alma /Almacsík / Almavelő Felső fedőréteg: 100 g Dia-Wellness Kakaós nassoló vagy Tejmentes Fehér bevonó ipari felhasználóknak: www.m-gel.com lakosságnak: dia-wellness.com · egyszerűen elkészíthető · garantált tápérték · élelmi rostban gazdag · többcélúan felhasználható · további receptek, ötletek: Budapest 1044, Megyeri út 51. Tel.: 1 233-0710, Fax: 1 435-1041 e-mail: megrendeles@m-gel.hu Veszprém 8200, Fenyves utca 99. Tel.: 88 413-820, Fax: 88 413-821 e-mail:m-gel@invitel.hu Fehérgyarmat 4900, Matolcsi út 9. Tel.: 44 510-128, Fax: 44 510-129 e-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=