2023 01

.gN,* MasFKLQeQ StęLparL *ppg\ártó .It Telefon: +36-95 525-100 VÁ.88MT(C+NOLÐ*,A A ShTĘ,3A5%AN A kisütés után azonnal vákuumkamrába kerülő termékből két perc alatt eltávozik az a felesleges vízmennyiség, ami a normál lehűlés alatt párologna el. Nem mellesleg a termék le is hűl 40-50ƒC-ra ez idő alatt. Így a héj és a bélzet szerkezete stabilizálódik, hosszan képes lesz megőrizni ugyanazt az állapotát, amit a kisütéskor érünk el. A vákuumtechnológiával stabilizált termékek azonnal csomagolhatóak, szeletelhetőek, szállíthatóak, és akár eQergLamegtakarítás is elérhető a segítségével! Nagyon fontos előny, hogy a vákuumozott termékek rögtön fagyaszthatóak. Sokkolás nélkül, normál fagyasztási hőmérsékleten is olyan mértékben megőrződik a termék minősége, hogy kiolvasztás után is ropogós, a frissen kisütötthöz nagyon hasonló te[túrát kapunk. Sütőlapát Kft. н36 ϭ 292-ϭ534 • sutoiƉar@sutolaƉat.hu ǁǁǁ.sutolapat.Śu FOLz D TOS N BSVmLS TERD KK1NÁL T͕ j:DONSÁ'OK PROF/ tEBS,OP j:ONN N Nz1LM P KS 'EK FELSZEREL SE 2023- AN IS SZERETETTEL VÁR:hK PNPKET ϭ994 MTA SZOL'ÁL:hK KI A WÉKSÉ'EKET, hKRÁSZATOKAT, WIZZÁSOKAT RegĄlok • KenLJeres kontĠnerek • KelesztƅƉonLJǀĄk • Vetƅszerkezetek Szakajtók • LaƉĄtok • KefĠk • KesztLJƾk • ĠzsĄk • NLJújtófĄk • Lemezek stb. Valamint kĠrĠsre gLJĄrtott egLJeĚi eszkƂzƂk

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=