2023 02

.gN,* MasFKLQeQ StęLparL *ppg\ártó .It Telefon: +36-95 525-100 VÁ.88MT(C+NOLÐ*,A A ShTĘ,3A5%AN A kisütés után azonnal vákuumkamrába kerülő termékből két perc alatt eltávozik az a felesleges vízmennyiség, ami a normál lehűlés alatt párologna el. Nem mellesleg a termék le is hűl 40-50ƒC-ra ez idő alatt. Így a héj és a bélzet szerkezete stabilizálódik, hosszan képes lesz megőrizni ugyanazt az állapotát, amit a kisütéskor érünk el. A vákuumtechnológiával stabilizált termékek azonnal csomagolhatóak, szeletelhetőek, szállíthatóak, és akár eQergLamegtakarítás is elérhető a segítségével! Nagyon fontos előny, hogy a vákuumozott termékek rögtön fagyaszthatóak. Sokkolás nélkül, normál fagyasztási hőmérsékleten is olyan mértékben megőrződik a termék minősége, hogy kiolvasztás után is ropogós, a frissen kisütötthöz nagyon hasonló te[túrát kapunk.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=