2021 04

KDONXOiFLyV WiEOi]DW QDW~U pV J\P|OFV|V QDSSDJH NpV]tWpVpKH] A táblázat csak kiindulópontként szolgál! Általános szabály, hogy minél több cukrot és kevesebb folyadékot használunk, annál kevesebb pektint kell hozzáadni. 'LJümƂlcs ƉürĠ sşz itromsaǀ PeŬtin E, Szacharóz 'lüŬóz Pssz.tƂmeg ;ŬgͿ Eatúr EaƉƉage - 0,6 0,010 0,020 0,66 0,14 1,40 SütemĠnLJeŬhez Ύ 0,4 0,6 0,004 0,014 0,70 0,30 2,00 'LJors használatra ΎΎ 0,4 1,6 0,008 0,032 0,80 0,24 3,00 Entremets-eŬhez ΎΎΎ 0,4 0,6 0,005 0,016 0,40 - 1,40 Ύ >eŬǀárszerƾ zselĠ ƉitĠŬ Ġs sütemĠnLJeŬ beǀonására. ΎΎ <eǀĠsbĠ cuŬros, ezĠrt eltarthatósága rƂǀiĚebb. ΎΎΎ 'LJümƂlcsƂsebb, sƾrƾbb, nagLJobb ǀiszŬozştású beǀonó.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=