2021 08

GELESCO - fagylaltokhoz is - Új, növényi alapú, alfa-gél-emul- geálószer, mely alkalmas sütőpor alapú vagy élesztővel előállított termékek kézműves, vagy ipari elő - állításához. Tiszta címkével történő felhasználásra alkalmas, mivel csak egy E-számot tartalmaz. A termék piskóták, krémek és fagylalt stabili- zálására, homogenizálására alkal- mas. Hatására az előállított termék selymesebb, lágyabb, puhább textúrájú lesz. DIAMOND GLAZE - Aromapasztaként és a fagy- lalt megjelenését, színvilágát, állagát izgalmasabbá tevő kiegé - szítőként, varregátóként is hasz - nálható. Választékunkban számos, ízhez igazított különböző színvál - tozat érhető el, köztük a semleges is. Az arany és ezüst alapok kön� - nyen összekeverhetőek a színes és ízes termékekkel, így például a csokoládémáz metálos hatásúvá válik. CSOKOLÁDÉ TRÜFFLE - Krém, mely a fagylalt kie- gészítőjeként gazdagítja textúráját és ízét. A trüffel krém felmelegítve, folyós állagban, felhabosítva - aero csoki darabok élményt adva- is hozzáadható a fagylalt alaphoz, valamint kiegé - szítve Non Temp termékkel, irányítható a visszak - eményedési mértéke, amivel akár roppanós csoki darabként is megjeleníthető.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=