2015_05 - page 5

Ezüstérmet idén szabadon választott
fagylaltokért a következők kaptak: „A”
kategória:
Mascarpone-s ribizli páros
,
Damniczki Balázs
(Damniczki Cuk-
rászda, Székesfehérvár). Ő egyben a
közönségzsűri díját valamint Soltvadkert
város különdíját is megkapta ezért a fagy-
laltért. „B” kategória:
Pikáns Házi Joghurt
,
Jóri-Hegedűs Szilvia
(Diamante Fagyizó,
Budapest). „C” kategória:
Tejkaramellás
tökmag
,
Kádár Ferenc
(m-Gel Hungary
Kft., Budapest). „D” kategória:
PaleOK
málna
,
Kádár Ferenc
(m-Gel Hungary
Kft., Budapest).
A kötelező ízben ezüstérmesek lettek: „A”
kategória:
Csak a barack
,
Erdélyi Balázs
(Frer Cukrászda, Budapest). „B” kategó-
ria:
Sárgabarack pisztáciával
,
Dobó Nor-
bert
(Füredi Korzó Fagyizó, Balatonfü-
red). „C” kategória:
Sárgabarack fagylalt
,
MEC3 Hungária Kft., Budapest.
Bronzérmet kaptak szabadon választott
fagylaltjukért: „A” kategóriában:
Vaj-
karamellás szelídgesztenye
,
Borzi Zsolt
(Nándori Cukrászda, Budapest). „B” ka-
tegóriában:
Francia Krémes
,
Dobó Nor-
bert
(Füredi Korzó Fagyizó, Balatonfü-
red). „C” kategóriában:
Philippini kókusz
mangó-maracujával,
Nagy István
(Martin
Braun Kft., Budapest). „D” kategóriában:
Tavaszi gyógyír
,
Hiczkó Henrietta
(Nán-
dori Cukrászda, Budapest).
A kötelező ízben bronzérmet kaptak a kö-
vetkező fagylaltok és versenyzők: „A” ka-
tegória:
Sárgabarack
,
Kádár Ferenc
(Ká-
dár Cukrászda, Kisköre). „B” kategória:
Sárgabarack
,
Szmolenszky Zoltán
(Chilli
Gelato Kft., Dunakeszi). „C” kategória:
Joghurtos Sárgabarack
,
Kiss Edina
(König
Trade Kft. Balmazújváros). A Frittmann
Borászat különdíját
Szüreti MUST-ra
fan-
tázianevű fagylaltjával
Pálfi Attila
(Flori-
da Fagyizó, Balatonmáriafürdő) nyerte.
Gratulálunk a győzteseknek, a résztvevők-
nek, a szervezőknek és a házigazdáknak!
A fagylaltverseny sikere, népszerűsége
az egész szakma számára komoly ered-
mény. Minden évben megválasztjuk az Év
Fagylaltját, aminek a reklámértéke igen
jelentős. Felhívja a figyelmet a kézműves
fagylaltok minőségére, különlegességére,
a magyar vállalkozók tehetségére, krea-
tivitására. Százezrek hallanak ilyenkor a
fagylaltról, aminek hatására jó néhányan
elindulnak fagylaltozni. Végül lehet, hogy
maradnak a csoki-eper-vanília összeállí-
tásnál, de ez nem számít. A lényeg, hogy
minél többen és többet fagylaltozzanak!
Mányoki Krisztián
(Caffe Trevi
Cukrászda, Páty) Opera Royal -
Vándorserleg
aranyérem,
Damniczki Balázs
- közönségdíj
Mascarpone-s ribizli páros
Gyuris László
- aranyérem
Áfonya
Eszenyi Ferenc
- aranyérem
Vajkaramella pityókás körte szósszal
Bertalan-Bokán Hajnalka - Tutti Kft.
Sós-diós karamell – aranyérem
finom fagylaltok, jó hangulat
Hajdu Zoltán - Ken Carpathia Kft.
Tejszínes sárgabarack – aranyérem
5
1,2,3,4 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...44
Powered by FlippingBook