2021 03

További információkért a hozzávalókról és a recepttel kapcsolatban keresse szakreferenseinket: +3630835-47-33 E-mail: kadar.ferenc@m-gel.hu +3630149-44-45 E-mail: polgar.adam@m-gel.hu Polgár Ádám Kádár Ferenc +3630246- 91-15 E-mail: torok.zsuzsanna@m-gel.hu Török Zsuzsa m-GEL Hungary Kft. 1044Budapest, Megyeri út 76. Ács Balázs +36 20 297-78-57 E-mail: fgyarmat.mgel@gmail.com Németi Balázs +36 30 820-86-84 E-mail: m-gel@invitel.hu weboldal ipari felhasználóknak: www. m-gel.com webshop lakossági felhasználóknak: www. dia-wellness.com Baksa Mária +36 20 962 25-94 E-mail: baksa.maria@m-gel.hu Hozzávalók: ● 4 liter tejalap (hideg vagy meleg eljárással) ● 200 gramm Fehérkávé koncentrátum Dekoráció: ● Sóskaramell variegato 1 tasak = 1 tégely fagylalt - Gyümölcs, tej, tejhelyettesít ő ( Paleo T-por ), növényi, vagy laktózmentes tej hozzáadásával könnyen elkészíthető . 1,7 kg gyümölcsvelő, vagy pépesített gyümölcs 1, 5 l víz 1,15 kg Base Zero 2 mentes fagylaltalap 2,8-3 l tej, tejhelyettesítő, növényi, vagy laktózmentes tej 1,15 kg Base Zero 2 mentes fagylaltalap 50- 200 g ízesítő koncentrátum mentes fagylaltalap gyümölcsfagylalthoz tejfagylalthoz BASE ZERO BASE primo s fagylaltalap - a cukros változat m-GEL ÚJDONSÁGOK 2021 steviával „ mentes” fagylaltok egyszerűen Fehérkávé fagylalt sóskaramellel

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=