2022 10

Szeretettel várjuk Önöket a Südback kiállításon 2022.10.22-től 25-ig a 8B41 kiállító helyen! KÖNIG Maschinen Sütőipari Gépgyártó Kft. Telefon: +36-95/525-100 VÁKUUMTECHNOLÓGIA A SÜTŐIPARBAN A kisütés után azonnal vákuumkamrába kerülő termékből két perc alatt eltávozik az a felesleges vízmennyiség, ami a normál lehűlés alatt párologna el. Nemmellesleg a termék le is hűl 40-50°C-ra ez idő alatt. Így a héj és a bélzet szerkezete stabilizálódik, hosszan képes lesz megőrizni ugyanazt az állapotát, amit a kisütéskor érünk el. A vákuumtechnológiával stabilizált termékek azonnal csomagolhatóak, szeletelhetőek, szállíthatóak, és akár 15-20%energiamegtakarítás is elérhető a segítségével! Nagyon fontos előny, hogy a vákuumozott termékek rögtön fagyaszthatóak. Sokkolás nélkül, normál fagyasztási hőmérsékleten is olyan mértékben megőrződik a termék minősége, hogy kiolvasztás után is ropogós, a frissen kisütötthöz nagyon hasonló textúrát kapunk.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=