2015_05 - page 19

A MEC3 a magyar piac talán
legismertebb fagylaltalapanyag
márkája. A MEC3 anyagok
szinte minden fagylaltozóban
megtalálhatók, és vannak olyan
sláger termékeik, amik szinte
nem is hiányozhatnak egyetlen
pultból sem– gondoljunk csak a
világhírű Cookies, csokiskeksz
fagylaltjukra.
Kreatív újdonságaik, ötleteik
minden évben iránymutatók
a nemzetközi piacon. Nem vé-
letlen, hogy számos utánzójuk akad, akik
az ő ötleteiket igyekeznek másolni, vagy
ahhoz hasonlító termékeket kifejleszteni.
A cukrászok, fagylaltkészítők számára pe-
dig kiindulási pontot jelentenek a MEC3
alapanyagok, amihez mindenki annyi
kreativitást tesz hozzá, amennyit szeretne.
Az idei fagylaltversenyen azonban meg-
mutatták, hogy nem csak kreatív ötletek-
kel tudnak sikert elérni. A kötelező, sár-
gabarack fagylaltjuk a „C” kategóriában
ezüstérmes lett. Ez bizonyos szempont-
ból még nagyobb siker, mint a szabadon
választott fagylaltoknál elért eredmény,
hiszen ha az almát hasonlítjuk a körté-
vel, akkor óhatatlanul arra húz a mérleg,
amelyik gyümölcs jobban ízlik a zsűrinek.
Itt viszont a sárgabarackot kellett összeha-
sonlítani a többi sárgabarackkal, úgyhogy
egészen objektív lehetett a mérce, csak
az számított, hogy ki tud jobb fagylaltot
készíteni, nem az, hogy kinek van érdeke-
sebb ötlete.
A siker kulcsa természetesen az alapanya-
gokban rejlett. –
A MEC3 gyümölcspasz-
ták nagyon intenzív ízzel rendelkeznek,
a különösen magas gyümölcstartalmuk-
nak köszönhetően
– mondta erről
Marco
Lorenzoni
, a cég magyarországi kereske-
delmi vezetője. Kiegészítésül egy magas
minőségű sárgabarack befőttet választot-
tak hozzá, amivel ki tudták védeni, hogy
június elején még nagyon nehéz lenne jó
minőségű, igazán érett, friss sárgabarac-
kot kapni.
Sokan máris kérték a receptet, ezért itt, a
Landrán keresztül is szeretnék megosz-
tani a partnereinkkel, hogy hogyan lehet
egyszerűen nagyon finom sárgabarack
fagylaltot készíteni.
A technológia természetesen a megszo-
kott, de ha valakinek problémát
okozna a sárgabarack fagylalt
elkészítése, akkor a MEC3 terü-
leti képviselői nagyon szívesen
nyújtanak konkrét gyakorlati
segítséget, megmutatva, hogy
hogyan lehet ezt – vagy akár
a többi fagylaltjukat – a lehető
legkönnyebben elkészíteni. For-
duljanak közvetlenül hozzájuk
bizalommal vagy hívják a cég
központi telefonszámait vagy
küldjenek e-mailt.
Az ezüstérmes MEC3 sárgabarack fagy-
lalt receptje:
Hozzávalók:
Víz
1800 g
Cukor
625 g
Sárgabarack befőtt (lé nélkül) 700 g
Supergelmix
125 g
MECFRUTTA PLUS
75 g
Sárgabarack paszta
60 g
Softin
15 g
1 citrom leve (friss)
Összesen
3.410 g
Díszítés
:
Sárgabarack variegátó
~200 g
A MEC3 csapata reméli, hogy Önöknek
és a vendégeiknek is elnyeri a tetszését a
sárgabarack fagylaltjuk, és ezzel, a verseny
zsűrije által elismert recepttel hozzá tud-
tak járulni a sikeres szezonjukhoz!
19
ÚJABB MEC3 SIKER
a Fagylaltversenyen
1...,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,...44
Powered by FlippingBook