2020 12

MANDARINOS- GESZTENYÉS TEKERCS ELKÉSZÍTÉS PISKÓTA ALAPANYAGOK 44628 Pronto Flamenco Gluten Free 250 g Víz 25 g Tojás 160 g Eljárás Keverd össze az összes hozzávalót keverőgépbe, habverő fejjel közepes sebességgel egy percig. Kend el a tésztát 4-7 mm va- stagságban spatolával egy sütőpapírral bélelt tepsire. 220°C-on sütjük 5-6 percig. MARRON GLACÉ KRÉM ALAPANYAGOK 67248 Cà D’oro Crema Dessert 85 g Tej 250 g 78176 Pannacrema Marron Glacè 25 g Elkészítés Keverd össze az összes hozzávalót habverővel, amíg egyenletes krémet nem kapsz. Hagyd pihenni a hűtőben egy órát, majd töltsd meg vele a habzsákot. ÖSSZEÁLLÍTÁS HOZZÁVALÓK 1 lap piskóta Gesztenye krém 300 g 88802 Arabeschi ® Mandarin N ízlés szerint 62622 Lucilla ® Bitter ízlés szerint Elkészítés Vigyél fel egy vékony réteg Arabeschi ® Mandarin N-t a piskóta felületére (a kéreg nélküli részre). Kend rá vastagon a kikevert gesztenye krémet.Tekerd fel óvatos- an, ügyelj arra, hogy ne törjön és elég szoros legyen. Tedd a fagyasztóba. Végül borítsd a tetejét Lucilla ® Bitter mázzal és díszítsd ízlésed szerint. Közeleg a karácsony, és egy olyan receptet szeretnénk a gyelmedbe ajánlani, amely a karácsony hangulatát hozza el vásárlóid otthonába. Ez az ünnepi tekercs a friss mandarin illatát ötvözi a gesztenyével ínycsiklandó ízvilágával, ezzel válik egyedivé. Tökéletes ízkombináció, amely képes meglepni a legki nomultabb ízlésüeket is. Fedezd fel, milyen egyszerűen elkészíthető nomság a receptet követve. Kínáld elvitelre is. SCHOOL OF GELATO & PASTRY WWW.PREGELTRAINING.COM www.pregelhungary.com info@pregelhungary.com

RkJQdWJsaXNoZXIy MzYxNjk=