2015_08 - page 26

Az iba számos részterülete közül most a
„COFFEE WORLD”-öt szeretnénk ki-
emelni, mert a kávé az előrejelzések sze-
rint a jövőben egyre jelentősebb szerepet
fog kapni a pékek és a cukrászok üzletei-
ben. Az apró kávészemekben hatalmas le-
hetőségek rejlenek. Németországban már
minden harmadik házon kívül elfogyasz-
tott kávét pékségekben és cukrászdákban
rendelik.
Az iba szakvásáron megrendezésre kerülő
„COFFEE WORLD” célja, hogy bemutas-
sa a pékeknek és a cukrászoknak, hogyan
bővíthetik, kamatoztathatják a kávéval
kapcsolatos tudásukat vállalkozásuk fel-
lendítéséhez. A látogatók a tájékoztatás és
a tanácsadás mellett élő bemutatókon és
kóstolókon is részt vehetnek, kipróbálhat-
ják a különböző gépeket és tartozékaikat,
és sok más szakmai esemény várja őket.
A kávépiac virágkorát éli. A pékek és a
cukrászok tulajdonképpen egy aranybá-
nyán ülnek
– állapítja meg
Bernd Braune
,
a Német Kávészövetség elnökségi tagja.
A „COFFEE WORLD” szakmai látogatói
naponta mintegy tíz szakértőnek tehetnek
fel kérdéseket. A szakemberek személyre
szabott tanácsadást is nyújtanak, szem
előtt tartva az egyes vállalkozások mére-
tét és költségkeretét. Legyen szó egyszerű
vállalkozásról, üzletláncról vagy vendég-
látással, illetve rendezvényi étkeztetéssel
foglalkozó cégről, az érdeklődők segít-
séget kapnak a számukra legmegfelelőbb
koncepció kialakításához, akárcsak an-
nak eldöntéséhez, hogy milyen képzések
szükségesek a dolgozóik számára.
A kávé mellett természetesen az egész
iba-ra jellemző, hogy rendkívül komoly
szakmai alapokon nyugszik. –
Az iba
egy globális találkozóhely. Az innovációk
szakvásárának is nevezhetnénk, valamint
a párbeszéd elengedhetetlen fórumának.
Trendformáló szerepet tölt be, és teret ad az
innovációk bemutatására. Az érintett terü-
letek neves vállalatai itt mutatják be elő-
ször az újdonságaikat. Az iba-n és az iba
segítségével kijelöljük az utat az elkövetke-
zendő évekre. Aki kíváncsi, milyen irány-
ban fejlődik a piac és az iparág, hogyan
reagáljon ügyfelei kívánságaira, és hogyan
biztosítsa cége jövőjét, az nem hagyhatja ki
az iba-t
– mondta
Dieter Dohr
úr, a vásár-
szervező cég elnöke.
Az iba-n mindannyiunkat várnak egy ká-
véra – vagy akár többre is –, de a lényeg
az, amit a kávé mellé kapunk. Tudást, in-
formációt, ötleteket, lehetőségeket a szak-
ma vezető cégeitől, szakembereitől. Nagy
kár lenne kihagyni!
26
iba
2015
- MÜNCHEN
várnak minket egy kávéra
1...,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 27,28,29,30,31,32,33,34,35,...36
Powered by FlippingBook