2015_02 - page 12

12
Kedves Landra olvasók! A PreGel min-
denkinek sikeres és jó fagylaltszezont
kíván 2015-re. Reméljük a tavasz ugyan-
olyan jó lesz, mint tavaly, és a nyár ezt a
trendet folytatja, nem úgy, mint tavaly.
Ismét túl vagyunk egy újabb, igazán sike-
res Sigep bemutatkozáson. A több, mint
1000 m
2
-es standunk a vásár kiinduló-
pontjának számított, megerősítve a cé-
günk világszintű vezető pozícióját a fagy-
laltozók és kávéházak szektorában. Csak
néhány adat: több, mint 690 kg kézműves
fagylalt, 250 kg lágyfagylalt és fagyasztott
joghurt készült minden nap. Összesen
72.000 adagot osztottunk szét!
A PreGel számára a Sigep óriási elisme-
rés volt, amin belül kiemelném az ismét
nagyszámú magyar szakembert, akikkel
Riminiben tudtunk találkozni. Ők – a
világ megszámlálhatatlanul sok fagylalto-
sával egyetemben – osztják a filozófiánkat
és értékelik a termékeinket.
Mint minden évben, most is számos –
konkrétan 28 – újdonsággal jelentkez-
tünk, amelyek nagy sikert arattak. Úgy
gondolom, ezek a magyar piacon is meg
fogják találni a helyüket, kezdve az új,
Magnifica nevű alapunkkal. Ez egy 250
g-os alap, gazdag tej szárazanyagokban, és
csak vizet kell hozzáadni. Hideg eljárás-
ban is használható.
A PreGel továbbfejlesztette a csokoládé
kínálatát: a híres fekete csokoládé sprint
két újabb társat kapott. A Cioccolatte egy
finom tejcsokoládé, amit csak forró víz-
zel kell összekeverni, és a Cioccobianco
sprint, amelyben a legjobb fehér csokolá-
dék valódi ízét találhatják meg. Ehhez is
csak vizet kell hozzáadni.
Természetesen a variegátó családunkat is
tovább bővítettük 5 új PreGel Arabeschi-
vel. Elsőként a fűszeres ízű Arabeschi
Gyömbért emelném ki, ami a legfino-
mabb friss gyömbér ízét adja. Csokoládé-
val kombinálva csodálatos élményt ad. Az
Arabeschi Tiramisu egy lenyűgöző páro-
sítása a csokoládé és kávé íznek, amelyet
a híres olasz keksz, a Savoiardi apróra zú-
zott darabjai tesznek felejthetetlenné.
Sokak kérésének tettünk eleget az
Arabeschi Lime megalkotásával, amely
nagy lime darabokat tartalmaz egy friss
és mégis testes szószban, ami kiváló-
an kombinálható citromfagylalttal. Az
Arabeschi Caramelino egy új karamell
variegátó, amit tökéletes harmóniát al-
kot a fagylaltokon pirított, karamellizált
mogyorófélékkel, mandulával vagy ép-
pen fenyőmaggal. De ha mindezt készen
szeretnék megkapni, akkor itt van egy to-
vábbi újdonságunk: az Arabeschi Fantasia
Croccante, egy ropogós variegátó, amely
mogyorót, diót és mandulát is tartalmaz
egy testes és krémes karamellszószban.
Egy új toppingot is bemutattunk a
Sigepen, ami szerintem tökéletesen illesz-
kedik a magyar hagyományokhoz: Al-
ma-fahéj kiegyensúlyozott párosa, amely
csodálatosan harmonizál a tavalyi újdon-
sággal, az Otto caramel Biscotto-val.
De ez még nem minden. Természetesen a
pasztákról sem feledkeztünk meg, és 4 új
ízt fejlesztettünk ki: A Hugo Forte Frutto
volt a Sigepen a magyar szakemberek által
legünnepeltebb újdonságunk. AHugo egy
híres koktél, amit lime, Prosecco (olasz
pezsgő), menta és bodzavirág sziruppal
készítenek. A Hugo paszta nemmás, mint
bodzavirág szirup, ami igazán közkedvelt
Magyarországon is, ezért úgy gondolom,
ez lesz a legsikeresebb újdonságunk.
Az Édes Mandula pasztánk 100% man-
dulát tartalmaz, és nem csak fagylaltok-
hoz, de desszertekhez és tortákhoz is jól
használható. Az Anatóliai Pisztácia szin-
tén 100%-os paszta, amely Törökország
legjobb termőterületéről származó zöld
pisztáciából készül. Végül pedig említsük
meg a Leche Merengada pasztát, amelyet
a híres spanyol tejszínes, citromos és fahé-
jas puding ihletett. Az Arabeschi Gyöm-
bérrel fantasztikus párost alkotnak.
Ha mindez nem lenne elég, van néhány
egészen extra különlegességünk is. Példá-
ul a Joghurtos Uborka Sprint, ami a híres
görög tzatziki ízvilágát idézi. A Chia Tea
sprint a divatos teából készült fahéjjal,
kardamommal, gyömbérrel és citrommal.
Említsük meg a laktózmentes joghurtot
is, amihez csak vizet kell hozzáadni.
Természetesen a magyar partnereinknek
számos lehetőséget biztosítunk, hogy
mindenki megismerhesse az újdonsága-
inkat. Február 16.-tól már megkezdtem a
bemutató körutat, amelynek első állomá-
sa a debreceni Rádi Ice Kft. bemutatóter-
me, ahol két napos programot tartottunk.
Egy héttel később Soltvadkertre, a Korona
Cukrászdába hívtuk a környék szakem-
bereit, majd három napra Győr követke-
zik, ahol a Fagyi Centrum ad otthont a
bemutatónak. Végül március 12-13. -án
Szegeden, a Fes 2000-nél találkozhatnak
az újdonságainkkal.
Természetesen a Fagylalt Fesztiválon is
jelen leszünk, ahol a 150 m
2
-es hivatalos
PreGel stand lesz a vásár legnagyobb be-
mutatótere. Március 6-8. között ide vár-
juk Önöket. A vásár alatt találkozhatnak
viszonteladóinkkal és megkóstolhatják
újdonságainkat. A stand négy sarka négy
különböző világot fog idézni: lesz egy bár,
egy lágyfagylalt rész, egy kis cukrászda és
természetesen három fagylaltpult.
Bízom benne, hogy az Önök és viszont-
eladóink segítségével ismét nagyszerű
munkát tudunk együtt végezni 2015-ben.
Mi, a magunk részéről megteszünk min-
dent, hogy a magyar szakembereknek a
lehető legjobb kiszolgálást nyújtsuk.
Számítunk Önökre!
Elia Bianchini
PREGEL ÚJDONSÁGOK A SIGEPRŐL
az Önök sikeréért dolgozunk
1...,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,...68
Powered by FlippingBook