2016_02 - page 20

Mindenekelőtt a PreGel sikeres és jó
2016-os szezont kíván mindannyiuknak.
Reméljük a tavasz korán jön, és a nyár leg-
alább olyan jó lesz, mint a tavalyi.
Ismét egy nagyon sikeres Sigepen va-
gyunk túl. A PreGel több, mint 1000
m
2
-es standja a vásár kiindulópontjának
számított, megerősítve a cég világszintű
vezető pozícióját a fagylaltozók, cukrász-
dák és kávéházak területén. Csak néhány
adat, hogy érzékelhetőek legyenek a mé-
retek: 690 kg kézműves fagylalt, 250 kg
lágyfagylalt és fagyasztott joghurt, ösz-
szesen 72.000 adag készült minden nap.
Olyan pörgés volt, hogy napközben még
egy kávét sem tudtam meginni.
De beszéljünk inkább az újdonságokról.
Idén a PreGel úgy döntött, hogy nem hoz
ki annyi új terméket, mint az elmúlt két
évben, inkább néhány területre koncent-
rál, hogy bárki könnyen, egyszerűen tudja
követni a fagylaltvilág aktuális divatjait.
Ezen az úton elindulva kifejlesztettünk
egy meleg eljáráshoz való vegán alapot,
ami vízzel, rizs-, szója- és mandulatej-
jel egyaránt használható. Ne felejtsük el,
hogy több, mint 300 PreGel termék eddig
is vegán volt, és most már van hozzá vegán
alapunk is egy komplett receptfüzettel.A
Természet tisztelete és a ma divatos egész-
séges életmód jegyében született meg a
Természetes Fagylalt (Natural Gelato).
2016-tól a PreGel kínálatában két olyan
alap is van, amiben nincs E szám. Az egyik
klasszikus tejfagylaltokhoz, a másik pedig
gyümölcsfagylaltokhoz készült. Mindket-
tő igazán krémes textúrát ad, és termé-
szetesen tej valamint gluténmentesek és
vegánok.
A variegátó kínálatunkat három új ízzel
bővítettük: Arabeschi Bignolino (csoko-
ládé és mogyoró öntet kis képviselő fánk
tészta darabokkal). Mogyoró vagy csoko-
ládé fagylaltokhoz kiváló. Az Arabeschi
Krocco egy fehér, ropogós rizs variegátó
fehér csokoládéval és vanília krémmel.
A Sigepen óriási sikere volt, különösen
kávé fagylalttal. A harmadik variegátó a
Pino Pinguino családot erősíti, ő a Pino
Pinguino Pistacchio. Lágy és teljes pisztá-
cia íz 100% kiváló minőségű pisztáciából.
Tökéletes párosítás mandulafagylalthoz.
2016 egyik érdekes újdonsága az Il Cocco,
egy koncentrált kókusz por, nagyon in-
tenzív ízzel, dekorációként is használható.
Az utolsó termék, amit szeretnék megem-
líteni, az egy új, meleg eljáráshoz való tel-
jes, 100-as alap, amelynek magas a tejből
és tejszínből származó fehérje tartalma,
miközben teljesen zsír- és gluténmentes.
Azt gondolom, hogy ez az alap nagyon jól
illeszkedik a piac elvárásaihoz.
Természetesen a magyar partnereinknek
lehetősége lesz mindezeket, sőt még to-
vábbi újdonságokat is megkóstolni Ma-
gyarországon, különböző alkalmakon.
Már február 15-től elkezdődött a bemuta-
tó sorozatunk, amelynek az első állomá-
sa Győr, a Fagyi Centrum Kft. Itt három
napig volt lehetősége a környékbeli cuk-
rászoknak, fagylaltosoknak megismerni
a PreGel újdonságokat. Néhány héttel
később Debrecenben, a Rádi Ice-nál egy
egész hétig tartó bemutatón vehetnek
részt a partnereink. Március végén Szege-
den leszünk a Szamóca Kft-nél 3-4 napra,
végül pár napot Pécsen is lesz alkalmunk
találkozni a helyi képviselőnknél.
Természetesen a BaGaTech vásáron is lesz
standunk március 10-12. között. Itt min-
den viszonteladónkkal és az összes újdon-
ságunkkal egyszerre találkozhatnak. A
standunk különböző sarkai egy-egy téma
köré fognak épülni: lesz fagylalt sarok és
lesz egy gluténmentes cukrász sarok is.
Végül egy jó hírrel szeretném zárni a cik-
ket: a PreGel az egész világra meghirdetett
egy projektet, amellyel oktatási központo-
kat hoznak létre minden régióban. A ke-
let-európai központ helyszínéül Budapes-
tet választották, így áprilistól nyit a PreGel
Nemzetközi Oktatási Központ, ahol a
fagylaltról és cukrászatról mindent meg
lehet majd tanulni. Ha többet szeretnének
tudni a projektről, keressenek meg engem
az
emailcímen.
Szeretném hangsúlyozni, hogy az Oktatá-
si Központ kizárólag bemutatókat és kép-
zéseket fog tartani, nem lesz árusítás és
ügyfélfogadás. Azért hozzuk létre, hogy a
fagylalt kultúrát fejlesszük, és a vevőinket
naprakészen tudjuk informálni a PreGel
termékekről és a használatukról.
Már előre szeretném megköszönni
Önöknek és a viszonteladóinknak, hogy
a együtt ugyanolyan jó évünk lesz 2016-
ban, mint amilyen 2015-ben volt. Azért
dolgozunk, hogy a legjobbat tudjuk adni.
A többi már az Önök feladata.
Elia Bianchini
2016 évi újdonságok
1...,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,...52
Powered by FlippingBook