2015_02 - page 26

Az új szezont már az
átalakított bemuta-
tótermünkben
köszöntjük Budaörsön! A
megújult helyiségben egész évben tartunk
bemutatókat. A tavaszi 3 alkalom során
olasz fagylaltkészítő mestertől tanuljuk
a kézműves fagylaltkészítés fortélyait, a
trendeket, újdonságokat. Ősszel újra jön
a Bravo Trittico Club: francia cukrász-
mester mutatja be a hagyományos francia
desszertek, és a legújabb finomságok elké-
szítésének módját.
Az
Aromitalia
alapanyagokat már Ma-
gyarországon is sokan ismerik, szívesen
használják. Idén érkezik
két új, minden
igényt kielégítő tejes alappor (Eurobase
50 és Eurobase 100), kitűnő minősé-
gükkel és gazdaságos árukkal
a külföl-
di fagylaltkiállításokon máris rajongókat
szereztek. Az új ízek közül ígéretes a tú-
róra emlékeztető
Quark
és a
görög jog-
hurt
- remekül variegálhatjuk őket pl.
Ta-
hiti citrommal, fügével, erdei gyümölcs
variegátókkal, sült körte öntettel
. Az
Aromitalia
új mandulapasztája
kiemel-
kedően finom, a belőle készülő fagylalt
csúcsgasztronómiai élményt nyújt!
Új szett a
+ Bueno
ami a híres mogyoró-
krémes-nápolyis, tejcsokival bevont édes-
ség fagyiváltozata, a
Csokitojás szett
, ami
dupla csokis ízű, sok fehércsokoládéval és
sok tejcsokival. A
Trozitos
nápolyi dara-
bokban gazdag tejcsokis variegátó (ame-
lyet Gianduia fagylaltba keverve ajánlunk
elkészíteni), a
Toffe variegátót
a tavaly
bemutatott sós földimogyoróhoz egy kis
Stracciatellával elkeverve a klasszikus
tejcsokis édesség fagyiváltozatát kaphat-
juk. Kibővült a
kenhető krémek
sorozata
is: fagyi variegálására, vagy rétegezésére,
desszertek bevonásához, töltésére vagy
közvetlen fogyasztásra ajánljuk. Speciális
összetételüknek köszönhetően könnyed,
kenhető, krémes állagúak maradnak a hű-
tőpultban is, egészen -15°C fokig. Az ed-
digi
mogyorós csokis Giandujella Extra
mellett most
fehércsokis Galatella extra
valamint
Cioccolato bitter extra étcsoki
krém
is készül.
A jó fagyi elkészítéséhez jó gépek kellenek!
A
Bravo
innovatív technológiáit, sokol-
dalúságát már sokan ismerik. A világ leg-
híresebb cukrászdáiban áll helyt nap mint
nap – ilyen géppel dolgozik Párizsban a
La Durée, a Fauchon, Gérard Mulot, és a
legnagyobb szállodaláncok cukrászatai,
pl. a Four Seasons, a Le Meridien, vagy
a Hilton. Idén
Gelita
márkanév alatt a
Bravo elkezdte forgalmazni a korábbi ta-
pasztalatokra alapozó, de egyszerűbb, ro-
busztus felépítésű, nagyon gazdaságos új
fagylaltgépeit.
Az olasz Claudio Bocchini által alapított
CLABO Group a fagylalthűtő pultok
piacvezető gyártója
. Az FB, a DeRanieri,
az Orion, és az Artic márkák árban, stí-
lusban különböznek egymástól, de mind-
et ugyanabban az üzemben, Jesíben
gyártják - évente több mint 5000 pultot!
Cégünk a legfelső minőségi kategóri-
ájú márkákat forgalmazza: az FB-t és
az Artic-ot
– ezek a pultok évtizedekig
üzemelnek megbízhatóan az alapanya-
gok minőségének, a kézműves eldolgo-
zásnak, a legújabb technológiáknak
köszönhetően. A korszerű design-t
klasszikusan elegáns formákkal
ötvözik - időtállók, kortalanul
szépek.
Erdős Norbert
veneto.hu
KEZDJE AZ ÉVET A VENETO-NÁL
cukrászbemutatókkal, új márkákkal várjuk
1...,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,...68
Powered by FlippingBook