2015_11 - page 22

22
Több, mint 20 éves történetében új feje-
zethez érkezett a diabella. Az idén 110
éves a KESSKO egyik vezető terméke,
amely évtizedeken át nyújtott édes élve-
zetet Magyarországon is azoknak, akik
betegségüknél fogva nem fogyaszthattak
répacukorral készült süteményeket.
A legújabb táplálkozási trendek és ennek
következtében megnövekedett igények
hatására a KESSKO fejlesztő laboratóri-
umában megszületett a diabella új ösz-
szetétele, amely hozzáadott cukrot nem
tartalmaz, vagy ahogy a köznyelvben ál-
talánossá vált „cukormentes”. (A diabella
termékek répacukor helyett alacsony
glikémiás indexű cukorhelyettesítőket
tartalmaznak, amelyek a napi energia és
szénhidrát mennyiség figyelembe vétele
mellett alkalmassá teszik őket cukorbete-
gek diétájába való beillesztésre.)
A változtatások nem érintették a diabella
sütemények azon kiváló tulajdonságát,
hogy ízükben nem különböztethetőek
meg a cukorral készült süteményektől.
Megmaradtak továbbá azok az előnyös
tulajdonságai is, hogy gyorsan, egysze-
rűen, biztonságosan elkészíthetőek. A
német precizitásnak, megbízhatóságnak,
nyomon követhető gyártásnak, kiváló
minőségű, válogatott alapanyagoknak,
szoros kontrollnak köszönhetően mindig
biztosított az azonos, magas minőség. Ez a
biztonság, amely lehetővé teszi a cukrász-
dáknak, pékségeknek, kávéházaknak, ét-
termeknek, szállodáknak, cateringeknek,
hogy szakértelmüket és fantáziájukat hoz-
zátéve rendkívül finom és kívánatos süte-
ményeket, desszerteket készítsenek, ven-
dégeiknek pedig megadatik az az élvezet
amellyel ezt elfogyaszthatják, sőt a pontos
tápérték adatok megadásával diétájukba
is könnyen beilleszthetik.
Nagyon fontos szempont, hogy minél
szélesebb kínálatot lehessen készíteni a
diabella termékek felhasználásával. A rég-
től fogva megszokott ízek mellett újak is
megjelentek a választékban, amelyek az
igényekhez mérten tovább is bővülnek.
A teljesség igénye nélkül felsorolva az
alapanyagokból
készíthetőek:
élesz-
tős tészták, nehéz felvertek, piskóták,
muffinok, cupcake-ek, florentin, híres
amerikai brownie, sváb sajttorta, emel-
lett a hagyományos csokoládé, eper, mál-
na, citrom, az izgalmas mogyoró, túró,
tiramisu, joghurtos erdei gyümölcs, az
egzotikus lime, mangó, maracuja, a sok
variációra alkalmat adó semleges és vaní-
lia ízű krémek, csokoládék táblás csokolá-
déhoz vagy bonbonhoz és még számtalan
változat...
A diabella termékek megszületése óta vál-
tozatlan az elhivatottságunk, amellyel tá-
mogatni kívánjuk a gyártókat, hogy minél
jobban megjeleníthessék a termékeket:
a hazai piacon is jól ismert logó hasz-
nálattal, figyelem felhívó, eladást segítő
zászlóval, matricával, tápérték táblázat-
tal. Magasan szakképzett munkatársaink
technikai tréningekkel segítik a gyártást,
fejlesztést.
Mindezeken túl a KESSKO 110 éves és a
Bisquit Kft 25 éves születésnapja alkal-
mából minden diabella termékre 2015. év
végéig 20% kedvezményt kínálunk kedves
régi és hiánypótló megoldást kereső leen-
dő vevőink számára, akik szélesebb, meg-
elégedett vevőkörre vágynak.
új ízek, új lehetőségek
MEGÚJULT A DIABELLA
1...,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21 23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,...36
Powered by FlippingBook