2016_01 - page 16

Február azonban nem csak a szerelmesek
ünnepéről szól, évről-évre sokan izgatot-
tan várják a farsangi szezont, a mulatságok
idejét is. A farsangi időszak legjellemzőbb
étele a pékek és cukrászok által egyaránt
készíthető fánk, amely sokszínűségének
hála továbbra is töretlen népszerűségnek
örvend szinte minden korcsoport köré-
ben. Popularitásának és kelendőségének
záloga abban rejlik, hogy míg egyrészről
mélyen gyökerezik a hagyományokban,
modern változatai is számtalan formában
léteznek.
Sokoldalúságának ékes bizonyítéka, hogy
a hagyományos ünnepségek és mulatsá-
gok sehol sem képzelhetőek el fánk nél-
kül, ugyanakkor külföldön több neves
franchise is épült csupán a fánkra, ahol
egész évben sikerrel árulják.
Magyarországon is egyre többen látják
meg az ebben rejlő lehetőségeket. Sokan
észlelik és reagálnak a fiatalság körében
hódító trendekre, és bővítik kínálatukat
fánkokkal, vagy nyitnak kimondottan
fánkozó helyeket, amelyek közül nem egy
gyorsan népszerűvé vált.
Maga a termék elkészítése is nagy teret
enged a kreativitásnak. A cukrász és pék
mesterek kísérletezhetnek a fánk tésztá-
jával, töltelékével, díszítésével vagy akár a
formájával is. Ez a nagyfokú szabadság te-
szi lehetővé, hogy egy jól ismert terméket
mindenki saját ízlése szerint készíthes-
sen el, ezáltal páratlan különlegességeket
létrehozva. A kiváló fánk szakértelmet,
sok figyelmet és minőségi alapanyagokat
igényel. A Békás Kft. a növekvő érdeklő-
désnek megfelelően a hozzávalók egyre
szélesebb választékát kínálja vásárlóinak.
Legyen szó margarinokról, sütőolajok-
ról, töltelékekről, bevonókról, dekorációs
termékekről vagy csomagolásról, a Békás
Kft-nél mindent megtalál!
A dekorációk új generációját képviselik
a kizárólag a Békás Kft-nél elérhető szí-
nes fánkbevonók, amelyek egyszerűen és
gyorsan felhasználhatóak, így a forgal-
mas farsangi időszakban is praktikusak.
Többféle színben elérhetőek, legyen szó
élénk, figyelemfelkeltő színekről, amelyek
megragadják a vevők figyelmét, vagy íz-
léses pasztellszínekről, mindenki meg-
találja a számára leginkább megfelelőt.
Ízvilágukban kellemes és természetes ha-
tásúak (eper, narancs, karamell, pisztácia
és kávé ízekben). Próbálja ki mindegyiket!
Az elmúlt években egyre inkább megszo-
kottá és népszerűvé váltak Magyarorszá-
gon is az angolszász gyökerű ünnepek.
Ennek a trendnek az első képviselője és
úttörője a Valentin-nap volt, amely ha-
zánkban az 1990-es évektől kezdődően
vált ismertté. Február 14-én a szerelme-
sek hagyományosan megajándékozzák
egymást, azonban az ünnep nem csak szá-
mukra fontos, Bálint-nap közeledtével a
cukrászoknak is remek lehetőségük nyílik
alkalomhoz illő, egyedi különlegességek-
kel örömet szerezni a vásárlóiknak. Ebben
idén is segít a Békás Kft az ünnephez illő
dekorációs termékekkel.
Manapság rendkívül fontos, hogy a minő-
ségi termékek elkészítésén túl a megjele-
nésre is nagy figyelmet fordítsunk, a süte-
mények és torták igazodjanak az aktuális
igényekhez és alkalomhoz, sok esetben ez
ösztönzi a vevőket vásárlásra. Az ünnep
hangulatához illő Valentin-napi dekorá-
ciókkal könnyen felhívhatjuk a figyelmet
termékeinkre. A leghagyományosabb tor-
tákat, süteményeket is feldobhatjuk egy-
egy dísszel/kiegészítővel, amivel sokkal
egyedibbé válnak. A választékban megta-
lálhatóak dekormasszából, csokoládéból,
fehércsokoládéból és cukorból készült dí-
szek is, különböző méretekben.
Aki szeretné tortáit és süteményeit fantá-
ziadús módon még csábítóbbá tenni, an-
nak nem hiányozhatnak üzletéből a Békás
Kft. Valentin-napi dekorációi!
a cukrászdákban
VALENTIN-NAP
HA FARSANG,
akkor fánkszezon!
16
1...,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,...28
Powered by FlippingBook