2016_05 - page 39

Említetted, hogy örülsz a piros ri-
bizli megjelenésének. Van olyan ribizli
variegátótok, amit a Vulkánok ajándéká-
hoz fel lehet használni?
– Szerencsére van, ezt nem most kell ki-
fejlesztenünk. Dia-Wellness piros ribizli
variegátót eddig is forgalmaztunk, ami
tökéletes választás ehhez a fagylalthoz.
Almacukor alapon készült, teljesen termé-
szetes öntet. Cukormentes, de ez az élvezeti
értékét a legkevésbé sem csökkenti, egyálta-
lán nem kompromisszumot jelent, egy ki-
váló termékről van szó. Mindenkinek csak
ajánlani tudom.
Már túl vagytok az első kísérleteken.
Mi a véleményed az állagról? Szerinted
mennyire érdemes krémesebb vagy in-
kább vizesebb jellegű textúrát adni ennek
a fagylaltnak?
– Szerintem a Vulkánok ajándékához egy
közepesen krémes állag illik. A must édes,
ha túl krémesre állítjuk be a textúrát, az
fokozza az édes érzetet, ami már előfordul-
hat, hogy túl sok, gejl hatást kelt. Termé-
szetesen ezt mindenkinek az egyéni ízlése
alapján, és leginkább a vendégei elvárásá-
hoz igazítva kell meghatároznia.
– Milyen stabilizátort válasszunk a Bala-
ton Fagylaltjához?
Ez azon múlik, hogy mit szeretnénk.
Készíthetünk vegán, paleo vagy éppen
cukormentes fagylaltot belőle, és ehhez il-
leszkedően kell kiválasztanunk a megfelelő
stabilizátort. Lehetőség van bőven, aki kéri,
annak szívesen segítünk, tanácsot adunk a
megfelelő stabilizátor kiválasztásához.
Úgy tűnik, ismét sikerült egy figyelem-
felkeltő, látványos fagylaltot alkotni, ami
a szezonban a Balaton idei slágere lehet
– akár még a tótól távolabb is felidézve
a Magyar Tenger hangulatát. Reméljük a
vendégek körében is sikert arat, és tovább
erősíti a kézműves fagylalt megbecsülését,
ismertségét. Végső soron minden hasonló
versenynek ez a legfontosabb célja: fel-
hívni a figyelmet a fagylaltra, és érzelmi
kötődést alakítani ki a fogyasztók széles
táborában a termékeink iránt.
Mindez igazán jól akkor megy, ha össze-
fogunk, segítjük egymást. Ahogyan most
a pincészet, a fagylaltozó, a turisztikai
szövetség és az alapanyaggyártó tette. Mi,
többiek pedig kaptunk egy jó receptet és
egy komoly reklámkampányt - ingyen!
Pálfi Attiláék közben már az újabb meg-
mérettetésre készülnek. –
Az országos
versenyre is nagyon jó ötleteink vannak
mondja lelkesen. Kreativitásból láthatóan
nincs hiány a házuk táján.
1...,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38 40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,...52
Powered by FlippingBook