2016_08 - page 26

A Békás Kft. az őszi szezonban a cukrász
és pék szakma számára tréningeket szer-
vez. Az eseményekre minden szakmabelit
szeretettel várnak, aki szeretne külföl-
di mesterektől újdonságokat tanulni. A
szeptember egy csokoládé tréninggel in-
dul, amelyen a barcelonai Norte-Eurocao
cég csokoládémestere tart egy kétnapos
ismertetőt a csokoládék széleskörű és
kreatív felhasználhatóságáról. A prog-
ram különleges bonbonok készítésével
veszi kezdetét, majd a spanyol szakember
a csokoládé bevonók használatára tér ki
részletesen, számos különböző terméken
prezentálva. A továbbiakban bemutatja
miképpen lehet croissantokat, piskótákat,
kekszeket feldobni csokoládé különleges-
ségekkel. Többféle torta készítésére is sor
fog kerülni, különböző pék- és cukrász-
termékek díszítését és kifogástalan pre-
zentálását is elsajátíthatják a résztvevők.
A fagylalt szezon épphogy csak véget ért,
de a Babbi olasz fagylaltmesterei a Békás
Kft. bemutatótermébe egy kétnapos kur-
zusra várják azon fagylaltkészítőket, akik
szeretnék mélyebben megismerni az olasz
kézműves fagylaltkészítés rejtelmeit. A
szezon végén még meglévő kérdésekre
így választ kaphatnak, illetve a nyugodt
időszakot kihasználva készülhetnek a
következő nyárra. A rendkívül izgalmas
program mindenki számára tartogathat
érdekes tudnivalókat, információkat. A
Babbi fagylaltmesterei megismertetik a
résztvevőkkel az olasz kézműves fagylalt
fogalmát, különleges alapanyagokat és
egyedi recepteket mutatnak be. Felvázol-
ják a klasszikus és a kombinált gyártási
technikák közötti különbségeket, az egyes
eljárások előnyeit, jellemzőit.
Interaktív módon, a jelenlevőkkel együtt-
működve készítenek el tejes fagylaltokat
és gyümölcs sorbet-kat, így nem csak
testközelből lehet megfigyelni az olasz
szakemberek munkáját, de mindeközben
mindenki meggyőződhet a Békás Kft.
által forgalmazott IceTech fagylaltgépek
rendkívül felhasználóbarát működéséről
is. Továbbá szó esik a fagylaltok kiegyen-
súlyozásáról, érzékszervi jellemzőiről és
értékelési kritériumairól illetve a kalória-
számításról és a gyártási költségek kalku-
lációjáról is. Aki egy kicsit is érdeklődik
az olasz fagylalt világa felé, annak szept-
ember 13-14.-én megéri ellátogatni a
Babbi fagylalt tréningjére!
Szeptemberben egy harmadik tréning is
megrendezésre kerül. A német Uniferm
pékipari cég a Békás Kft.-vel közösen vár-
ja a pékeket, akik megismerhetik a cég
választékát, új alapanyagokat, melyekkel
könnyebbé és biztonságosabbá tehetik
a munkájukat. A cég számos keveréket
kínál a hagyományos alapanyagok mel-
lett az egészséges életmód követőinek is,
illetve adalékokat, melyek biztosítják az
állandó minőséget. Természetesen a cég
rendkívül népszerű Aktiva sütőélesztőjét
is jobban megismerhetik a résztvevők.
A Békás Kft. októberben is további tré-
ningekkel várja majd az érdeklődőket.
A programokról további részleteket a
következő számunkban, illetve a www.
bekaskft.hu oldalon találhat!
Szeptemberben a gyerekeknek újra elkez-
dődik az iskola, a szülőknek pedig nagy
fejtörést okoz, hogy mit csomagoljanak
minden nap tízóraira. Napjainkban egyre
több szülőnek fontos, hogy legyen egész-
séges, ne legyen tele cukorral, ugyanakkor
a gyermekek számára is finom és tápláló,
amit napközben fogyasztanak. Erre a
problémára nyújtanak tökéletes megol-
dást az Ecotrade kekszkeverékei, melyek
10 ízben érhetőek el, és a hagyományos
ízek mellett megtalálhatóak a zab és a tel-
jes kiőrlésű kekszek is.
Elkészítésük nagyon könnyű és gyors, és
a vevői is szeretni fogják, mert zacskóban
könnyedén elvihető, nem maszatol vagy
kenődik szét az iskolatáskában sem. Süt-
hetünk nagyobb kekszeket és árulhatjuk
darabra, vagy különböző formájú apró
kekszeket is készíthetünk, melyeket dkg-
ra értékesíthetünk.
A Békás Kft. az őszi szezonra különle-
ges promócióval is készül a kekszekhez,
mely garantálja, hogy az üzletében min-
den vevő, felnőttek és gyerekek egyaránt
felfigyelnek a kekszekre. Kekszkeverékek
vásárlása esetén plakát és ízjelző tábla jár
ajándékként.
26
KEKSZ TÍZÓRAIRA (IS)
nem csak gyerekeknek
TRÉNINGEK,
melyekről Ön sem maradhat le!
1...,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 27,28,29,30,31,32,33,34,35,...36
Powered by FlippingBook