2015_02 - page 38

A
KEN
a spanyol tejszín márka a 2008-as
UKBA-n mutatkozott be a magyar cukrá-
szoknak. Jó időben, hiszen hiány volt a jó
minőségű tejszín a piacon, sokan keresték
a valódi, „régi idők” eredeti ízét.
A Madrid melletti LIASA gyártó cég 50
éves tapasztalattal rendelkezik a profesz-
szionális alapanyagok gyártásában. A
megkérdőjelezhetetlen minőség zálogai a
felhasznált kiváló minőségű alapanyagok,
a modern technika és a folyamatos tech-
nológiai, szakmai fejlesztés.
Hét évvel ezelőtt a Ken Carpathia Kft
büszkén vállalta fel az elsőrangú állati
tejszínek, a kivételes felhasználhatóságú
mixek és az átlaghoz képest kiemelke-
dőbb minőségű növényi habalapok for-
galmazását. A cukrászok, fagylaltkészítők
mellett a gasztronómia szereplői felé is a
kezdetektől nyitott a cég, köszönhetően a
kitűnő főzőtejszíneknek.
Fő tevékenységünk a Kárpátok országai-
ban – Magyarország mellett Romániában
és Szlovákiában – hab- és főzőtejszínek for-
galmazása. Termékkínálatunk a professzi-
onális gasztronómia szereplőinek készült.
Fagylaltozók, cukrászüzemek, cukrász-
dák, szállodai konyhák, éttermek, pizzé-
riák használják nagy megelégedettséggel a
KEN termékeket. A különböző kiszerelésű,
magas minőségű, pasztörizált állati-, nö-
vényi- és mix tejszíneink hosszú szavatos-
sági idővel bírnak és kiváló alapanyagokat
biztosítanak a cukrász és a szakács szakma
képviselőinek
– foglalta össze a kezdeteket
Pál-Szabó Péter
ügyvezető.
Az elmúlt 7 év visszajelzései, az értéke-
sített több millió liter tejszín bizonyossá
tette, hogy a KEN termékek meghatározó
elemei a hazai piacnak.
Egy 4 évvel ezelőtti szerencsés találkozást
követően a Ken Carpathia megkezdte az
IRCA cukrászati- és pékipari alapanya-
gok forgalmazását is. Szerencsés, mert a
folyamatosan bővülő vevőkör igényelte az
újabb termékeket a cégtől, míg az IRCA
kereste a magyarországi képviseletének
valódi megoldását.
Az
IRCA
egy családi vállalkozásként,
1919-ben alapított olasz élelmiszer elő-
állító cég. A csokoládégyártás 100 éves
hagyományával rendelkező, Milánó mel-
letti gyáregységek a világ minden tájá-
ra termelnek első osztályú termékeket.
Olaszországban több viszonylatban is pi-
acvezetők és már több, mint 80 országban
lelhetőek fel az elsőrangú minőséget kép-
viselő cukrászati- és pékipari alapanya-
gaik. A hazai felhasználók igényeit a Ken
Carpathia az alábbi termékskálával kész
kielégíteni: csokoládék, bevonók, krémek,
mandula- és mogyoró termékek, zselék,
lekvárok, puding krémporok, tészta- és
kenyéradalékok, cukor termékek.
Köszönhetően az IRCA fejlesztő mér-
nökeinek, a Ken Carpathia a fagylalt
alapanyagok területén is a legmagasabb
minőséget képviselheti. A
JO
YG
EL
AT
O
márkanév nemcsak kiváló termékeket
jelent, hanem olyan megoldásokat ad a
fagylaltkészítők kezébe, melyekkel gaz-
daságosan készíthetnek valóban egyedi
fagylaltokat. Hétről-hétre bővülő kí-
nálatukban megtalálhatóak az alapok-
tól kezdve a variegálókon, pasztákon,
sztracsatellákon át a toppingokig minden,
ami a kitűnő fagyi elkészítéséhez szüksé-
ges. JOYGELATO az olasz partner az Ön
fagylaltjáért!
A tavalyi és az idei Sigep kiállítás minden-
kinek megmutatta, hogy a JOYGELATO
nemcsak, hogy felveszi a versenyt a kon-
kurenciával, hanem irányt is mutat. A
világ legnagyobb fagylaltos szakvásárá-
ban való megmérettetés, bemutatkozás
önmagában is rang, és az ottani sikeres
szereplés egyértelmű visszaigazolás a
piac szereplőitől, a fagylaltos világ teljes
spektrumából. Elsősorban a gyümölcsös
és mogyoró – csokoládékrémes, roppanós
variegálók azok a termékek, melyeknek
csodájára jártak a szakemberek a világ
minden tájáról.
Magyarországon is egyértelműen valós
igény mutatkozik a JOYGELATO termé-
kek iránt, mi sem bizonyítja ezt jobban,
mint a 2014-ben elért, európai szinten
is kiemelkedő eredmény.
Hajdu Zoltán
bemutató cukrász hálás a partnereknek:
Ezt a sikert ezúton is köszönjük Önök-
nek, akik bíztak az alapanyagainkban és
használták őket! Szeretnénk idén még több
terméket megismertetni a magyar szakem-
berekkel, segítve Önöket, hogy minél krea-
tívabban és költséghatékonyabban tudják
összeállítani az idei fagylaltkínálatukat,
ami a vendégeik tetszését is elnyeri.
2015-re kibővült termékpalettával, be-
mutatókkal, a Fagylalt Fesztiválon való
részvétellel és egyedi akciókkal készül a
cég, bízva egy sikeres, remek fagylaltsze-
zonban. Jöjjenek el március 6-8. között a
Fagylalt Kiállítás és Fesztiválra, kóstolják
és ismerjék meg újdonságainkat.
38
A MINŐSÉG KÉPVISELETE
KEN tejszíntől a JOYGELATO fagylaltig
1...,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37 39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,...68
Powered by FlippingBook