2015_10 - page 26

A Békás Kft. meglapítása óta mindig is tö-
rekedett a vevőivel, partnereivel és beszál-
lítóival való szoros kötelék kiépítésére, ez-
által lehetővé téve a hatékony és minőségi
együttműködést. Legújabb programjuk is
ezt az irányvonalat hivatott erősíteni.
A cég idén bevezette a magyar piacra az
olasz BABBI gyártó prémium kategóriás
fagylaltalapanyagait. A Békás Kft. szept-
emberben az olasz cég gyárába szervezett
szakmai utazást kiemelt vevői számára. A
Padova közeli székhelyű BABBI 1952 óta
szolgálja ki a fagylalt és a cukrászipar sze-
replőit gondosan válogatott összetevőkből
készített alapanyagokkal. Mind a Békás
Kft., mind a BABBI a hagyományokat és a
minőséget legfőbbnek tartó filozófiát kép-
viseli, továbbá remek kapcsolatot ápolnak
egymással, így merült fel a közös szerve-
zésű szakmai látogatás ötlete.
A programnak több célja is volt. Első-
sorban azt tartották szem előtt, hogy a
résztvevők új szakmai ismereteket szerez-
zenek, másodsorban pedig, hogy jobban
megismerjék a cég külföldi partnereinek
működését, eljárásait, termékeit. A szak-
mai tréningen 30 cég 45 fővel vett részt,
akiknek lehetőségük nyílt a termékek
előállításának folyamatait testközelből
megismerni, szakmai előadáson részt
venni, új ötletekkel és tapasztalatokkal
gazdagodni illetve számos különlegessé-
get megkóstolni.
A BABBI székhelyén tett vizit a gyárépület
különböző részlegeinek meglátogatásával
kezdődött. Itt a szakemberek segítségével
mindenki megismerhette a legkorszerűbb
technikával felszerelt és egyúttal a magas
minőségi elvárásoknak is megfelelő gyár-
tó berendezések működését és bepillan-
tást nyerhettek az itt dolgozók minden-
napjaiba. Ezután a BABBI szakemberei
és fagylaltmestere,
Samuele Vecchi
szak-
mai előadás keretein belül ismertették az
olasz fagylaltkészítés hagyományait és
jellegzetes eljárásait a jelenlévőknek, il-
letve válaszoltak a felmerülő kérdésekre
a Békás Kft. munkatársának tolmácsolása
segítségével. BABBI egyedi termékeinek
széles palettáját is prezentálta: tejes- és
gyümölcsös alapok, fagylaltporok, pasz-
ták, variegátók, ostyák, öntetek és deko-
rációk mellett az itthon még kevésbé is-
mert Golosák is bemutatásra kerültek. Az
előadás végeztével, mindenki legnagyobb
örömére, az ízletes fagylaltok kóstolása
sem maradt el.
Az utazás azonban természetesen nem
csak szigorúan gyárlátogatásból állt, meg-
látogatták a Trieszt belvárosától mintegy
3 km-re fekvő XIX. századi romantikus
Miramare kastélyt, illetve Padova város-
ának szépségeit is közösen fedezték fel a
résztvevők.
A csoport tagjai szakmai tapasztalatokkal
és új élményekkel tele mentek haza.
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy el-
juthattam a Babbi gyárba. Nagyon jól
éreztem magam. Az utazás alkalmával új
embereket, kollégákat ismerhettem meg.
Hibátlan volt a szervezés.
Kóré Viktor
Köszönjük szépen a tökéletes szervező
munkájukat, a lehetőséget, hogy elmehet-
tünk, a magas színvonalú szakmai, kultu-
rális és néhányunknak még lelki élménye-
ket is nyújtó útra.
Müller Istvánné
Ha Ön is szívesen részt venne hason-
ló utazáson, kérjük jelezze a Békás Kft.
munkatársainak, hogy a jövőben az elsők
között értesülhessen a hasonló tréningek-
ről, utazási lehetőségekről!
FAGYLALT TRÉNING
Olaszországban
1...,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 27,28,29,30,31,32,33,34,35,...36
Powered by FlippingBook