2015_10 - page 19

szültek a bemutatón. A ZERO-6 szénhid-
rát csökkentő koncentrátummal briós és
egy rozsos jellegű kenyér is kóstoltatásra
került. A ZERO-6-nak mindössze 7 g a
szénhidrát tartalma 100 g-onként, és tet-
szés szerint keverhető bármilyen liszttel.
Segítségével nagyon jelentős mértékben
lehet csökkenteni egy-egy termék szén-
hidrát tartalmát, miközben a technoló-
gián gyakorlatilag nem kell változtatni.
Svédországban a közelmúltban különbö-
ző beszállítóktól húsz hasonló terméket
tesztelt egy vállalat, és végül a ZERO-6-
ot választotta, mert technológiailag ezt
lehetett a legjobban használni, miközben
kiválóan lehet vele a termék szénhidrát
tartalmát csökkenteni. A svédek azóta is
rendelik a ZERO-6-ot az m-Gel-től.
A bemutatón elkészített kalács 30%
ZERO-6-ot tartalmazott, a szükséges cuk-
rot pedig 100%-ban almacukorral helyet-
tesítették.
Miközben András a termékek tulajdon-
ságairól, felhasználhatóságáról beszélt, a
bemutatócukrászok folyamatosan készí-
tették a különböző termékeket, amelye-
ket azután az m-Gel munkatársai egymás
után körbekínáltak a megjelent nagyszá-
mú hallgatóságnak.
A Dia-Wellness fondok is nagy sikert
arattak. 30%-al kevesebb a szénhidrát
tartalmuk, mint a normál fondoknak, és
csak annyiban kell változtatni a technoló-
gián, hogy a tejszínnel együtt kell felver-
ni őket. Többféle ízesítésben kaphatóak,
de különösen a natúr fondra hívták fel a
figyelmet, amely bármivel ízesíthető. Bár-
mivel, de ne akármivel! Például azokkal
az m-Gel valódi gyümölcskivonatokkal,
extract-okkal, amelyek nem aromák, ha-
nem gyümölcskoncentrátumok. Ezek is
új termékek a kínálatban, amelyek a mai
igényeknek tökéletesen megfelelnek.
Mi már gőzerővel dolgozunk a követke-
ző fagylaltszezonon, hogy a fogyasztói ízlés
változását követve olyan minőségi fejlő-
dést tudjunk a partnereinknek biztosítani,
amellyel meg tudják tartani a vevőiket. A
gyümölcskészítmények terén például több
konzervgyárral is együttműködünk
– me-
sélte Gangel András.
Közben készültek a finomságok, Panna-
Cotta almacukorral, Paleo kókuszos te-
kercs almatöltelékkel, amelynél András
kiemelte, hogy a paleo keverékkel készült
piskóta milyen könnyen feltekerhető, és
az almacukor miatt hosszú ideig megőrzi
a frissességét.
Hiába voltak csökkentett szénhidrát tar-
talmúak, ráadásul almacukorral, xylittel
készültek a sütemények, mégis olyan
mennyiséget kóstoltunk végig, hogy
ebédidőre már mindenkinek nagyon jól
esett az Andretti Üzletház már megszo-
kott vendéglátása, a frissen, helyben ké-
szült finom pizzái.
A jól szervezett és lebonyolított bemuta-
tó után sokan megragadták az alkalmat,
hogy az asztalok körül leülve a kollégák-
kal, barátokkal egy jót beszélgessenek,
hiszen egy szakmai nap erről is szól, nem
csak a bemutatón látottakról. Közben ott
voltak az m-Gel munkatársai is, akiktől
lehetett kérdezni, pontosítani ezt-azt az
elhangzottakkal kapcsolatban.
19
ary termékeiről
1...,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,...36
Powered by FlippingBook