2015_03 - page 23

A MEC3 – amint az várható volt –, az
egyik legnagyobb standdal vett részt a
Fagylaltfesztiválon. Ebből az alkalomból
beszélgettünk az újdonságaikról, híreikről
Marco Lorenzonival
, a cég magyarorszá-
gi felelősével.
– Az elmúlt évben sok kósza hírt lehetett
hallani a MEC3 háza tájáról. Mi igaz ezek-
ből, milyen konkrét változások történtek
nálatok?
– Lényegében semmi nem változott, hiszen
mi továbbra is itt vagyunk, hogy a fagylalt-
alapanyagokat értékesítsük. Ebben semmi-
lyen változás nincs és nem is várható. Ezen
túl viszont igaz az a hír, hogy a MEC3-nak
új tulajdonosa van, egy nemzetközi befek-
tető csoport, a Riverside személyében. Ez
egy olyan hátteret biztosít nekünk, ami
megalapozza a további évek folyamatos és
dinamikus fejlődését.
– Ez a változás hogyan fog hatni a ma-
gyarországi munkátokra?
Szerintem az egész Mec3 csoport szem-
pontjából a legjobb választás volt. Oly-
annyira, hogy már az új formátumban
dolgozunk, mely segít a legtöbb, a legjobb
eredményeket elérni minden országban,
ahol jelen vagyunk.
– Térjünk vissza az aktuálisabb kérdések-
re. Hogyan sikerült a Fagylaltfesztivál, mi
volt róla a véleményetek?
Sajnos nem tudok pozitív véleményt al-
kotni az eseményről. Azt tapasztaltam a
versenytársakkal együtt, hogy a szervezők
nem vették figyelembe és/vagy alábecsülték
a fontos és alapvető előkészítő és végrehajtó
munkálatokat.
– De legalább jó néhány partnerrel tudta-
tok találkozni a standon. Nekik mi volt a
véleményük az újdonságaitokról?
Az idei újdonságok nagyon nagy sikert
arattak itt, Magyarországon. Különösen
a ricotta füge variegátóval, a joghurt a
maracuja variegátóval, és nem utolsó sor-
ban a két klasszikus a magyar fagylaltpul-
tokba: a bodza és a citromhéj darabokban
gazdag citrom, szó szerint bombasiker volt
az ügyfeleinknél. A világsikert aratott ken-
der fagylaltunkról a magyaroknak az volt a
véleménye, hogy furcsa, de finom.
A Cookies népszerűsége töretlen, amit a
nagyközönség is visszaigazolt. A Cookies
Blackhoz több új, különböző receptet is ki-
dolgoztunk, amelyekkel újabb és újabb vál-
tozatokban tudják elkészíteni ezt a ma már
klasszikusnak számító ízt.
– Hogyan álltok a magyarországi fagy-
laltos világhoz, nektek mi a legfontosabb
ezen a téren?
Legfőképpen az ügyfeleknek tartozunk
hálával, amiért évek óta bizalommal kö-
vetnek minket, használják az alapanya-
gainkat. Ezen kívül a kereskedelmi csapa-
tomnak, a teljes irodai személyzetnek és a
raktárnak is köszönhető, hogy minket így
együtt, ennyire „szeretnek” a vevőink.
– Köszönjük a beszélgetést, és további sok
sikert kívánunk!
23
MEC3 ÚJDONSÁGOK
a Fagylaltfesztiválon
1...,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,...44
Powered by FlippingBook