2016_10 - page 35

rük, a fogyást pontosan meg tudják elő-
re becsülni, ami nagy segítség a termelés
ütemezésében.
Dunaharaszti lakossága nagyon nyitott
az újdonságokra, és kifejezetten keresik
az egészséges termékeket. A kenyérfo-
gyasztásban náluk már 50% alá esett a
fehér aránya! –
Ezért különösen örülünk,
amikor a CSM üzletkötője rendszeresen új
termék ötleteket, recepteket hoz. A recep-
teken sohasem változtatunk. Különösen a
márkázott termékeknél – mint pl. a Grill-
Brot vagy a Waldkorn Ősi búzás kenyér
– nagyon fontos, hogy mindig ugyanazt
a minőséget kapja a vevő. A megszokott
és megkedvelt minőségért fog visszajön-
ni, és rendszeresen újra és újra vásárolni.
A Waldkorn ősi gabonás kenyér ma is az
egyik legjobban keresett termékünk. Sike-
reink alapja az, hogy a termékkínálatun-
kat a fogyasztóink igényei szerint alakítjuk.
Az újdonságokat felkínáljuk, de hogy végül
is mi kerül a polcokra, az rajtuk múlik.
Ezzel kapcsolatban hagy említsek egy érde-
kes példát. Egy fánkunkban, amelyből ma
mintegy 120 db fogy naponta, annak ide-
jén nem láttam lehetőséget, mondtam is a
kollégáimnak, hogy ne foglalkozzunk vele.
Szerencsére nem hallgattak rám!
– foglalja
össze Ruff úr az üzletpolitikájuk lényegét.
Olyat sütünk, amit mi is megennénk. A
becsületet csak egyszer lehet eljátszani
teszi hozzá Sándor. A minőséget tartják a
legfontosabbnak, tudják, hogy ez a fenn-
maradás és a hosszú távú siker záloga.
lényeg
35
1...,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34 36,37,38,39,40,41,42,43,44
Powered by FlippingBook