2016_10 - page 24

A Békás Kft. az őszi szezonban egy tré-
ningsorozatot szervezett, amely témáival
és programjaival a cukrász, pék és gaszt-
ronómiai szektor képviselőinek is újdon-
ságokat nyújtott.
A programsorozat első alkalma a cso-
koládé témakörét járta körül a spanyol
Norte-Eurocao cukrászmesterének tol-
mácsolásában. A csokoládé valószínűleg
a legnépszerűbb íz a világon, így nem
csoda, hogy a vásárlók is kiemelt figyel-
met fordítanak rá. Sokan a csokoládé-
ból készült termékeket keresik elsőre, és
azok alapján értékelik a teljes kínálatot.
Akik hosszú távon szeretnék megtartani
vásárlóikat, valamint az új érdeklődőket
megfogni, nem elégedhetnek meg a mi-
nél egyszerűbb és gyorsabb eredményeket
ígérő alapanyagokkal és eljárásokkal.
Pontosan ezért hódit egyre nagyobb teret
a jó minőségű, valódi csokoládé. A való-
di csokoládé az alkotni vágyók számára
végtelen lehetőséget biztosít: lehet vele
egyszerűen a megszokott módon is dol-
gozni, de teljesen egyedi, csakis a készí-
tőre jellemző termékek is előállíthatóak a
használatával. A csokoládékülönlegessé-
gek készítése közben szerzett tapasztalat
és tudás az, ami megkülönbözteti az Ön
termékeit!
A Békás Kft. ezen elgondolás alapján szer-
vezte csokoládé tréningjét. Bemutatónak
a kiváló minőségű csokoládéiról ismert
Norte-Eurocao cég cukrászmesterét kér-
ték fel, aki örömmel elvállalta, hogy is-
mereteit, tapasztalatait átadja a magyar
cukrászoknak. A rendezvény célja az volt,
hogy a résztvevők felismerjék: a csokolá-
dék rendkívül széleskörűen és kreatívan
felhasználhatóak.
A program során különféle bonbonokat
alkottak, megismerték a bevonók megfe-
lelő és sokoldalú felhasználását, csokoládé
falatokat, csokoládé táblákat és csokoládé
nyalókákat készítettek. Croissantokat, pis-
kótákat, kekszeket tettek még izgalmasab-
bá csokoládé bevonatokkal. Többféle tor-
tát is készítettek illetve különböző pék- és
cukrásztermékek díszítését is elsajátítot-
ták a résztvevők. Továbbá a cukrászmes-
ter kitért a leggyakoribb hibák elkerülési
módjaira, és természetesen bemutatta a
tökéletes temperálási eljárást is.
A Békás Kft. minden rendezvényén első
számú szempont az interaktivitás, hogy
a vendégek minél közelibb, személyesebb
tapasztalatokat gyűjthessenek. Ez ezúttal
sem volt másképp. Az érdeklődők ak-
tívan részt vettek minden programban,
megismerték a különféle alapanyagokat
és eljárásokat. A különböző termékek el-
készítése közben folyamatosan feltették
kérdéseiket, megosztották észrevételeiket,
korábbi tapasztalataikat, így mindenki
számos hasznos információval gazdagod-
hatott. A tréning végére minden résztvevő
felismerte, melyek azok az alapanyagok,
termékek, amelyek az ő saját stílusához,
egyéniségéhez illenek, amellyel leginkább
meg tudja szólítani vásárlóit, és élénkíteni
tudja kínálatát.
A Békás Kft. hamarosan további rendez-
vényekkel várja Önt is, amelyekről la-
punkban illetve a
olda-
lon tájékozódhat.
NORTE CSOKOLÁDÉTRÉNING
a Békás Kft.-nél
1...,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,...44
Powered by FlippingBook